Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare!

Nedan finner du ett urval av våra föreläsare och talare. Kontakta oss så guidar vi dig till rätt talare som kan vara en föreläsare, utbildare, expert, företagsledare, forskare, psykolog, idrottsstjärna eller äventyrare.

  • Agneta Olsson har arbetat som VD och skrivit bästsäljaren ”Extern VD – så lyckas du!”. Idag är hon en uppskattad föreläsare som inspirerar organisationer att stretcha tanken samtidigt som hon har identifierat viktiga nycklar för dig som ledare och medarbetare att lyckas: Hopp, Mod och Beslutsamhet.

  • Som föreläsare är Alexander Bard både provocerande och underhållande. Med engagerande iakttagelser, nya tolkningar och pedagogiskt språk bjuder Alexander Bard på en lika utmanande som inspirerande samtidsanalys och inblick i morgondagen inom områden som ekonomi och digitalisering.

  • Alexandra Pascalidou har föreläst i mer än 25 år. Hon har föreläst för näringsliv och organisationer om bland annat mångfald, mod och entreprenörskap. Alexandra har en fantastisk förmåga att förtrolla sina deltagare med inspirerande och omvälvande berättelser från sina resor och erfarenheter.

  • Amanda Lundeteg föreläser om varför jämställdhet är ett mål värt att sträva efter. Med stort engagemang visar hon att jämställda grupper är mer lönsamma, kreativa och bättre för både företagskultur och affärer. Deltagarna får aktuella råd hur de kan arbeta för ökad jämställdhet och meritokrati i sin organisationen.

  • Anders Haglund har jobbat som professionell coach och föreläsare sedan 1997 och hjälpt tiotusentals människor att locka fram sitt bästa jag. Ingenting påverkar affärsverksamheten så mycket än hur medarbetarna mår och hur mycket av sin potential de får fram, säger Anders.