Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare!

Nedan finner du ett urval av våra föreläsare och talare. Kontakta oss så guidar vi dig till rätt talare som kan vara en föreläsare, utbildare, expert, företagsledare, forskare, psykolog, idrottsstjärna eller äventyrare.

 • Agneta Olsson har arbetat som VD och skrivit bästsäljaren ”Extern VD – så lyckas du!”. Idag är hon en uppskattad föreläsare som inspirerar organisationer att stretcha tanken samtidigt som hon har identifierat viktiga nycklar för dig som ledare och medarbetare att lyckas: Hopp, Mod och Beslutsamhet.

 • Som föreläsare är Alexander Bard både provocerande och underhållande. Med engagerande iakttagelser, nya tolkningar och pedagogiskt språk bjuder Alexander Bard på en lika utmanande som inspirerande samtidsanalys och inblick i morgondagen inom områden som ekonomi och digitalisering.

 • Alexandra Pascalidou har föreläst i mer än 25 år. Hon har föreläst för näringsliv och organisationer om bland annat mångfald, mod och entreprenörskap. Alexandra har en fantastisk förmåga att förtrolla sina deltagare med inspirerande och omvälvande berättelser från sina resor och erfarenheter.

 • Anders Haglund har jobbat som professionell coach och föreläsare sedan 1997 och hjälpt tiotusentals människor att locka fram sitt bästa jag. Anders föreläser på ett så engagerat och roligt sätt att tiden flyger förbi. Framgång och välmående är plötsligt enklare än du kan tänka dig…

 • Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp". Han har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i serien "Starke Man" och wannabe-katoliken bredvid Johan Glans i "Halvvägs Till Himlen".

 • André Sturesson föreläser om hur fysisk aktivitet påverkar hälsa och prestation. Som föreläsare gör André sitt yttersta för att leverera mycket högkvalitativa, inspirerande, humoristiska och utbildande föreläsningar. Föreläsningarna är baserade på vetenskap och intervjuer med psykologer, läkare och forskare.

 • Med en blandning av lättsamhet och allvar sammanfattar Andreas aktuell hjärn-, sömn- och stressforskning på ett populärvetenskapligt sätt. Han ger deltagarna konkreta tips och strategier kring hur vi hanterar många bollar i luften, livspussel, höga krav och störande avbrott i arbetet.

 • Angela Ahola, doktor i psykologi, vet vad det är som styr våra val och beslut, ger oss bättre förutsättningar att påverka vår omgivning. En humor- och energifylld inspirationsföreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper.

 • I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Hon får verkligen med alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

 • Anna Almberg jobbar med kommunikativ styrketräning för att skapa kraft och framåtrörelse. Hon är en av Sveriges mest uppskattade pedagoger inom kommunikation och ledarskap. Du blir stärkt och inspirerad av Annas kunskap, kreativitet och förmåga att konkretisera, motivera och skapa insikt.

 • Anna Johansson hjälper företag och chefer att tänka nytt kring framtidens organisationer och ledarskap. Anna har unik expertkunskap kring hur en arbetsgivare ska utformas för att unga personer ska attraheras, trivas och stanna kvar länge. Föreläsningarna kundanpassas till aktuell målgrupp.

 • Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Hon förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt".

 • Annelie Pompe är professionell äventyrare som dyker i djupa hav och bestiger höga berg. Så ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande och motiverande föreläsning. För det är just så som många beskriver det - föreläsningen är ett äventyr man följer med på. Kan kombineras med workshop.

 • Annette Forslund föreläser om att vi behöver säga ja till oss själva och sluta följa ideal och värderingar vi egentligen inte tror på. Hon menar att alla är olika och drivs och motiveras av olika behov. Hon vill inspirera företag att skapa ett mänskligare företagsklimat med mindre fasader och mer hjärta.

 • Antoni är en av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare med fokus på hur vi presterar och samarbetar i möten med andra. Kommunikationen är så grundläggande att vi ibland glömmer att det är en färdighet som går att bygga upp. Antoni Lacinai är också författare och krönikör.

 • Amanda Lundeteg föreläser om varför jämställdhet är ett mål värt att sträva efter. Hon visar att jämställda grupper är mer lönsamma, kreativa och bättre för både företagskultur och affärer. Deltagarna får tips och råd på hur de kan arbeta med jämställdhet och meritokrati i den egna organisationen.

 • Babben Larsson har föreläst i över tjugo år parallellt med sitt arbete som artist. Föreläsningarna är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande. De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Som Friskvård á la Babben Larsson.

 • Barbro Fällman är inte bara metodiklektor, språkforskare och författare utan även en av Sveriges mest kända retoriker. På ett underhållande sätt lär hon oss hur vi med retoriska kunskaper når dit vi vill med vår kommunikation. Barbro anlitas ofta av radio och TV för att analysera t.ex. politiker.

 • Björn Rhodin lär er hantera stress och smärta med hjälp av en metod som kombinerar det bästa från vården med det bästa från gymmet och det bästa ur mental coachning. Björn Rhodin har en bakgrund som professionell elittränare och har haft uppdrag som landslagstränare i thai- och kickboxning.

 • Blossom Tainton Lindquist föreläser om hälsa på ett underhållande och inspirerande sätt. Hon har över 20 års erfarenhet av att coacha, träna och hjälpa människor till ett friskare och starkare liv. Hon delar med sig av fakta, forskning och egna erfarenheter från sina dryga 20 år i branschen.

 • Bo Dahlbom arbetar som IT-professor och vill entusiasmera för framtiden genom att beskriva den spännande utveckling som tekniken innebär. Han har en fantastisk förmåga att sätta fingret på de utmaningar vi står inför och inspirerar deltagarna att själva se hur framtidens arbetsplatser kan se ut.

 • Cecilias föreläsningar väver samman näringskunskaper med matlagning på ett kul, förenklande och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbefinnande och dagliga prestation på jobbet, i skolan och på fritiden.

 • Charlotta är Sveriges mentorskapsguru och håller ofta inspirationsseminarier och workshops när ett företag ska starta upp ett mentorprogram. Hon ger konkreta tips och hur man planerar och genomför ett mentorprogram, vilka roller mentor och adept har samt hur man undviker fällor och fel.

 • Charlotte Karlsson är en av våra mest kända och uppskattade träningsprofiler. Hon har tagit SM-guld i Stockholm Marathon, representerat Sverige på både EM och VM i marathon samt vunnit Lidingöloppet. Charlotte vill inspirera andra till en mer aktiv livsstil och kunna göra medvetna kostval.

 • Charlotte är en uppskattad föreläsare som vågar använda humor, kärlek och fakta för att ge deltagarna inspiration och mod att inse att ansvaret och möjligheter till lösningar ligger hos oss alla. Hon utbildar inom motivationspsykologi, mänskliga rättigheter, mångfald och diskriminering.

 • Charlotte Signahl och My Gross erbjuder föreläsningar om bemötande. De tydliggör varför personalen är organisations största tillgång och med fast hand lotsar de åhörarna till att våga utmana sig själva och utveckla både det egna beteendet och hoppa på framtida förändringar.

 • Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Hans ambition är att så tankefrön och att deltagarna oftare ska gå från att veta till att göra. Hans goda råd är inte bara användbara för chefer och ledare utan för människor på alla arbetsplatser och situationer i livet.

 • I sina föreläsningar förmedlar Christer ett starkt förtroende för människans kapacitet, samtidigt som han vågar ifrågasätta allmänna föreställningar. Han ger oss verktyg att tänka och resonera mer klarsynt och konstruktivt. Effekterna blir en tydligare kommunikation och ett bättre samarbete.

 • Christina Rickardsson föreläser med avstamp från sina egna erfarenheter från livets start i Brasilien till sin första tid i Sverige och livet därefter. Med sin unika historia vill hon inspirera och skapa bättre förutsättningar för organisationer och individer som arbetar i eller med multikulturella kontexter.

 • Claes är en talare som inspirerar och bjuder med sina åhörare på en spännande resa med konkreta tips kring hur man bör tänka och agera vid disruptiv förändring. Detta tillsammans med sina egna erfarenheter som förklarar de bakomliggande faktorerna till den stora förändring som nu sker inom mobilitet.

 • Claes Östman är expert inom verksamhetsutveckling och projektledning när det gäller komplexa frågeställningar i mellanstora och globala företag och organisationer. Han drivs av lusten att skapa skillnad. Det är först när man ger sig tid att fundera på orsakerna som man kan lösa problemen, säger Claes.

 • Claire Anne Eriksen ger under sina spännande föreläsningar både biologiska och psykologiska förklaringar till hur vår hjärna fungerar och hur vi kan sova för att maximera prestationen med många praktiska råd från det senaste inom forskningen. Claire Anne har en PhD och är expert på sömn och prestation.

 • Med en smittande entusiasm och en unik blandning av erfarenheter från både forskning, sjukvård och egenföretagande kan Clas Malmström anpassa föreläsningen så den passar din målgrupp perfekt. Boka en föreläsning där aktuell forskning möter humor och underhållande exempel!

 • Claudia Olsson is speaker on exponential technologies, future trends, leadership and governance. Claudia’s speeches are deeply engaging as her insights come from her own hands-on experience, researching cutting-edge technologies in Asia, USA and her digitalization work in the Nordic countries.

 • Colin Moons föreläsningar handlar om hur man hanterar kulturella skillnader i organisationer och hur man skapar effektiva internationella team. Hans specialitet är nordiskt samarbete – att omfamna likheterna och möta olikheterna. Colin föreläser såväl på svenska som engelska.

 • Dag Lotsander föreläser om Lean och hur organisationer når resultat genom att alla i teamen utvecklas mot ett mer medarbetarorienterat förhållningssätt. Han ger deltagarna inblick i bakgrunden till Lean, och de fallgropar ni behöver undvika vid införande av förändringsarbetet.

 • Dale Biron is a fantastic poet, speaker and leadership coach from San Francisco, USA. Dale will have you thinking, feeling and most importantly responding to the world differently after his talk. He will energize, positively challenge and provide unique value to your next planning meeting or any event.

 • David Batra föreläser om kommunikation, mångfald och humpr. I hans föreläsningar får vi se prov på Davids roliga observationer men vi får även handfasta råd om hur vi kan kommunicera med varandra och finna smarta sätt att samarbeta trots att vi kanske har helt olika bakgrund.

 • Dennis Sahlströms specialområden är blockkedjan, kryptovalutor, trading- och investeringar med aktier och kryptovalutor samt privatekonomi. Han kan förenkla detta komplexa ämne och ta er med på en underhållande föreläsning. Dennis bokas även som deltagare i paneldebatter.

 • Donnie Lygonis föreläser om hur man skapar hållbart innovativa organisationer. Han varit delaktig i att bygga upp och arbeta på KTH Innovation som idag räknas som ett av världens bästa universitetsknutna innovationskontor. Kickstarta kreativiteten tillsammans med Donnie Lygonis.

 • Ebba Lindsö talar om hur ett hållbarhetsarbete kan leda till lönsamhet. Hon har gått från botten till toppen i tre branscher, haft fantastiska framgångar, men också några riktiga smällar. Kanske är det just av smällarna som hon har lärt sig mest. I sina föreläsningar delar hon med sig av sin kunskap.

 • Emelie Fågelstedt brinner för frågor som digitalisering, gigekonomin och ett arbetsliv i förändring. Hon är en van talare och moderator på ämnen som digitalisering, digital marknadsföring och framtidens arbetsmarknad och har medverkat på bland annat Internetdagarna.

 • Att optimera prestationen genom bra val är något Emma Lindblom brinner för. Alla vi människor presterar; vissa på mästerskap, andra på jobbet och ibland är det en prestation att vara på rätt plats vid rätt tid. Emma delar med sig aktuell kunskap om forskning, trender och myter inom kost och träning.

 • I den här föreläsningen kombinerar Emma Lindgren och Emelie Fågelstedt sina bakgrunder inom intern- och förändringskommunikation med digital utveckling för att inspirera till hur företag – oavsett storlek och bransch – kan börja arbeta med Employee Adovacte Marketing.

 • Emma Molin är komiker, manusförfattare, skådespelare och en av Sveriges skarpaste kvinnor. Hon leder också stora event och tv-sända galor som Grammisgalan och Guldbaggegala. Emma föreläser om kreativitet, humor samt tipsar om hur man talar inför andra och fångar en publik.

 • Erik Haag tar uppdrag som föreläsare och konferencier. I den här föreläsningen får du bland mycket annat lära dig varför 1400-talets ölgillen stiftade förbud mot att kissa i annan krogbesökares sko, när vi började fira Svenska flaskans dag - och så går Erik igenom raggandets historia.

 • Eva Gyllensvaan inspirerar och förmedlar kunskaper inom bemötande, kommunikation och teambuilding. Hennes föreläsningar är fartfyllda och en härlig blandning av teori och praktik. Deltagarna får med sig en rejäl dos nya praktiska kunskaper att använda i sitt arbete varje dag.

 • Eva Hamilton är en erfaren moderator, samtalsledare och talare. Hon har givit hundratals föreläsningar om förändringar i organisationer och om att leda företag i offentlighetens strålkastarsken under tider av genomgripande förändring. Eva bistår även i utbildningar i styrelsearbete.

 • Fredric Käld, diplomerad coach, vill inspirera dig till ett modigare liv. Ett ärligare liv där du slutar begränsa dig själv och blir den du vill vara. Ett liv där du vågar ge dig hän och njuta lite mer. "Simply rädd!" - är en föreläsning om mod, självförtroende och självkänsla och att vilja göra lite mer.

 • Fredrik Lindström har blivit en av landets mest populära personer tack vare sitt unika sätt att blanda underhållning med folkbildning. Han är en mycket populär komiker, talare och konferencier. Den specifika svenska mentaliteten är ett område som ofta avhandlas när Fredrik föreläser.

 • Fredrik Swahn kan bokas som musikartist, konferencier och föreläsare. Tack vare en bred repertoar och lång erfarenhet är han en artist som går hem i alla läger och han har en säregen förmåga att snabbt sätta sig in i olika situationer och lösa dem med bravur. Stor spontanitet är ett av hans kännetecken.

 • Fredrik Ullén föreläser om det psykologiska tillståndet flow, och hur det hänger ihop med både engagemang, kreativitet och välbefinnande. Med utgångspunkt från sin egen forskning vid Karolinska Institutet berättar han på hur flow och inre motivation kan få oss att både prestera på topp och må bra.

 • Frida Boisen kan bokas som föreläsare eller moderator. Hon kommer ständigt med nya exempel på vad som just nu leder till framgång i sociala medier. Missa inte Fridas föreläsning och låt henne förändra din inställning till sociala medier för alltid. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av möjligheterna!

 • Gabriel Forss är känd som en av Sveriges främsta körledare. Varje vecka samlar han mer än två tusen sångare i sina körer. Ni kan boka honom som ledare av er egen köraktivitet, inspirerande föreläsare eller som konferencier. Utöver musiken har Gabriel även hunnit med att släppa sin första bok “Äntligen”.

 • Gunnar Hökmarks föreläsningar fokuserar framförallt på hur förändringens takt och inriktning påverkas av de institutioner och ramverk som utvecklas genom handel, politiskt samarbete och öppna samhällen. Han talar om Europa och EU, svensk och europeisk ekonomi samt om internationellt samarbete.

 • Gunnar Söderström är en av de mest entusiasmerande föreläsarna som vi sett på länge. Han har förmågan att leverera en energiboost med långtidseffekt till individer och grupper. Hans inspirationsföreläsningar om samarbetsklimat och arbetsglädje får högsta betyg av kunderna.

 • Gunnel Ryner föreläser om styrkebaserad utveckling (Appreciative Inquiry) och har med sin gedigna kompetens, smittande entusiasm och positiva energi inspirerat tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra.

 • Gustav Stenbeck föreläser med stor entusiasm om hur arbetet med hållbarhet påverkar hur företag gör affärer idag och hur det kommer att förändra hur vi gör lönsamma affärer i framtiden. Gustavs föreläsningar kännetecknas av optimism, realism och en stor portion humor.

 • Hampus Nessvolds tankeväckande föreläsning ifrågasätter inte bara dagens samhällsnormer och den begränsande mansrollen utan uppmuntrar också pojkar och män att ta ansvar. Det är en föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi.

 • Hannes Sjöblad föreläser om innovation, tekniktrender och biohacking. Han är en flitigt anlitad inspirationsföreläsare och mediakommentator om biotech, det vill säga kroppsnära teknik, världen över. Han är också en biohackare som experimenterar med ny teknik på sig själv, så han talar av egen erfarenhet.

 • Hasse Brontén, mest känd som standupkomiker, erbjuder två olika inspirationsföreläsningar där han delar av sig av sin resa i livet. Den ena handlar om att hur man kan gå från tanke till handling och den andra om hur det var att växa upp i en familj som inte riktigt var som alla andra.

 • Helena Berggren föreläser inom områden som ledarskap och medarbetarskap. Hon är en sann inspiratör som föreläser med stor inlevelse, humor, positiv energi, högt tempo, pondus och passion. Hon har tydlighet i sina budskap, där anekdoter blandas med fakta, och som ger aha-upplevelser och igenkänning.

 • Helena Post Mårtenssons föreläsningar om självledarskap sätter fokus på långsiktig effektivitet och hållbarhet för såväl individen som för organisationen. Som föreläsare håller Helena ett högt tempo och bjuder på många konkreta tips på förbättringar, aha-upplevelser, skratt och igenkänning.

 • Helena Önneby föreläser om självledarskap. Med mer än 10 års erfarenhet av olika roller inom HR och ledarskap har Helena förmågan att förmedla sitt budskap på ett strukturerat och inspirerande sätt. Helena delar med sig av många konkreta verktyg och tankeövningar som du direkt kan applicera i ditt liv.

 • Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker och dessutom en populär föreläsare. Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet, förändring och samarbete i grupp under rubriken "Släpp sargen".

 • Henrik Pettersson föreläser om hur vi kan öka engagemanget och hitta sätt att skapa de bästa resultaten. På ett inspirerande sätt tar Henrik med oss på en resa där individens inre drivkrafter blir kärnan i allt vi gör. Ledorden energi, vilja och handling beskriver honom som utbildare.

 • Håkan Ericson öppnade sina sinnen och släppte på kontrollbehovet. Det gjorde honom till en mer harmonisk människa och en bättre ledare. Det lade också grunden till ett guldlag vi minns, U21-landslaget i fotboll som vann EM-guld 2015 - och utmärkelsen som Årets ledare.

 • Håkan Svensson gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står Håkan på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter (med stor portion humor) som professionell föreläsare i många olika sammanhang.

 • Ingrid Hegg är en uppskattad och efterfrågad effektivitetskonsult och föreläsare. I hennes inspirationsföreläsning "Få mer gjort utan att arbeta mer" får du insikter om hjärnans behov av struktur i det ökande informationsflödet och hur du kan hantera det på ett effektivt sätt.

 • Jan Gunnarsson hjälper ledare och medarbetare att utveckla inkluderande och välkomnande arbetsplatser. Med avstamp från sin egen långa erfarenhet från utveckling av bemötande, värdskap och ledarskap i olika organisationer talar Jan med mycket humor, känsla och personliga anekdoter.

 • Jenny Strömstedt föreläser om jämställdhet och om hur det är att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens ”riktiga" jag. I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett allvarligt ämne som hon verkligen brinner för.

 • Jerker Lundberg föreläser om hur digitaliseringen och andra megatrender förändrar stora delar av vårt samhälle i grunden. Han ger en inspirerande bild av vad som sker omkring oss och vad man kan göra som ledare för att möta ökade omvärldskrav och bli en vinnare i digitaliseringen. Kombinera gärna med workshop.

 • Jesper Rönndahl föreläser om vetenskap och problemlösning på ett unikt sätt. Den flerfaldigt prisbelönte vetenskapskomikern vet utifrån ett decennium på Sveriges Radio och TV hur man förklarar vetenskapens innersta mysterier så att alla hänger med – och skrattar på vägen. Vi kan kalla det info-tainment.

 • Jessica Norrbom föreläser om varför och hur små förändringar kan leda till stora hälsoförbättringar. Hennes evidensbaserade inspirationsföreläsningar beskriver på ett underhållande sätt hur kroppen fungerar och hon kommer att avslöja ett antal sega hälsomyter.

 • Johan Norberg är författare, dokumentärfilmare och idéhistoriker. Han är också en ofta anlitad föreläsare och talar bland annat om entreprenörskap, megatrender och globalisering. Johan har skrivit tjugo böcker om många olika områden – från global ekonomi till lyckoforskning.

 • Johan Rheborg föreläser om kreativitet och att hantera motgångar. I sin föreläsning berättar han om hur Percy Nilegård blev till, om Killinggängets kreativa process och om avgörande händelser i unga år som fick honom att bli den artist, regissör och manusförfattare han är idag.

 • Johan Ronnestam är en av Sveriges mest anlitade talare inom kreativitet, varumärken, kommunikation, affärsutveckling, teknologi och trender. Med en bakgrund som landslagsåkare i snowboard, multiäventyrare och serieentreprenör bjuder Johan på kunskap som förmedlar energi och wowkänsla.

 • Johan Wendt har blivit utsedd som Skandinaviens främsta sociala entreprenör, Supertalang, Årets entreprenör, och Superkommunikatör. Som entreprenör och föreläsare är Johan mycket uppskattad. Boka Johan för höra hans innovativa resa där han berättar hur han fick kämpa för att tro på sig själv.

 • Johanna Davidsson är äventyrare och sjuksköterska. Även kallad Solosister - hon är sjuksyster, lillasyster och medsyster. Som äventyrare vill hon inspirera fler att ge sig ut på tur. Föreläsningarna handlar om att följa sin dröm, strategier för att genomföra de och hur motgångar kan hanteras.

 • Johanna Ericson är en erfaren föreläsare inom internkommunikation och förändringsledning. Med varvat upplägg och konkreta övningar ger hon åhörarna exempel om våra arbetsplatsers vanligaste kommunikationsmissar och energitjuvar - samt lösningarna till dessa.

 • "Pedagogdoktorn" John Steinberg, är en mångsidig beteendevetare som arbetar som föreläsare och konsult inom skolan, näringslivet och offentlig förvaltning. John har arbetat som universitetslektor och rektor. Variation, humor, allvar och goda principer kännetecknar hans föreläsarstil.

 • Johnny Sundin föreläser om förändringslust och kreativitet. Han är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag - med en unik, humoristisk och visualiserande berättarstil. Musik, film, storytelling och en brinnande passion för det han talar om gör att tiden flyger förbi och att budskapet landar.

 • Jonas Erikssons föreläsningar handlar om samarbete, ledarskap och entreprenörskap. Han har genom åren kombinerat en domarkarriär inom internationella fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han har startat, drivit och sålt bolag med stor framgång.

 • Jonas Ridderstråle är en av världens mest inflytelserika och respekterade tänkare kring management och ledarskap. Han brinner för att göra skillnad. Jonas fokus är att ge människor nya perspektiv, ny kompetens och kraften att tänka nytt och göra saker annorlunda. Att bli "Fit for the future".

 • Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" - en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen. Eller ge en Jossarwisser-föreläsning om vikten av bildning..

 • Karin Isberg är livscoach utbildad i neurovetenskap och positiv psykologi inom stress och neurovetenskap. I sina föreläsningar blandar hon den senaste forskningen med många praktiska och konkreta verktyg som publiken direkt kan börja använda för att påverka sitt välmående.

 • Kjell Dahlin är retorikexpert, författare, utbildare och talare. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt föreläser Kjell om hur vi kan lyckas med bli bättre med vår kommunikation på jobbet, i kundmöten eller i det personliga mötet var det än sker. Kjell har också skrivit böcker om "Popretorik".

 • Klas Hallbergs föreläsningar präglas av att de bygger till stor del på berättelser och metaforer och att de alltid pendlar mellan humor och allvar. Just pendeln mellan humor och allvar är signifikant för Klas sätt att kommunicera. Han berör ämnen som attityder, bemötande och effektivitet.

 • Kodjo Akolor är mest känd som programledare i Sveriges Radios Morgonpasset där hans sprudlande humör och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen. Kodjo kan man kontinuerligt se på alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning.

 • Förutom att vara programledare och moderator föreläser Kristin Kaspersen med glöd och engagemang på temat mål, livsbalans, kropp och själ, hälsa, träning, inspiration och motivation. Laddad, nyfiken och full av energi delar hon med sig av sina personliga erfarenheter och kunskap.

 • Lars-Johan Åge föreläser med härlig entusiasm och presenterar en enkel och användbar modell som gör oss till bättre kommunikatörer, förhandlare, ledare och medarbetare. Föreläsningen ”Konsten att komma överens” bygger på forskning och vetenskapliga experiment.

 • Lasse Gustavson föreläser om hur vi kan stärka samarbetet, skapa säkrare arbetskulturer och bli varandras skyddsombud. Lasse var med om en allvarlig olycka som brandman på 80-talet som förändrade hans liv dramatiskt. Idag mår han bra och är en mycket uppskattad föreläsare.

 • Lena Skogholm kan konsten att förmedla hjärnforskning så att det blir lätt att omvandla teori till handling, det blir till en bruksanvisning i fickformat för oss människor. Hennes inspirationsföreläsningar handlar om ämnen som bemötande, ledarskap, medarbetarskap och arbetsmiljö.

 • Lennart R Svensson är professionell skådespelare som underhåller, utvecklar och utbildar. hans områden är kommunikation, kroppsspråk och samarbete. Det är mycket interaktivitet, samtal och öppenhet så att deltagarna känner att de verkligen deltar. Med skrattgaranti.

 • Lina Thomsgård är en av Sveriges mest underhållande och inspirerande röster för jämställdhet, kommunikation och förbättring. Lina har alltid haft förmågan att engagera, skapa delaktighet och hon för människor samman för att åstadkomma positiv förändring där det som mest behövs.

 • Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström på ett unikt sätt. Hon är ärlig och rak och levererar i ett härligt tempo med skratt, energi och många aha-upplevelser. Prestigelöst blandar Lisa fakta med anekdoter och sina egna erfarenheter.

 • Lisa Sihlberg är naturskyddsfotografen som med oemotståndliga bilder och berättelser från hela världen inspirerar oss till att ta hand om vår planet. Vill ni få tips och råd för ett mer hållbart liv samt njuta av positiv energi och en stor portion humor, är det här föreläsaren för er!

 • Madeleine Vall Beijner är en av Sveriges bästa kvinnliga kampsportare genom tiderna och var som europamästare rankad topp tre i världen inom thaiboxning. Hon har en förmåga att få sin publik att möta motgångar med en fighter-anda och pusha alla i rummet att bli sitt bästa jag.

 • Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse, ödmjukhet och en rejäl dos humor. I hennes föreläsningar får du både expertens kunskap och en människas personliga erfarenhet av såväl utmattningsdepression som en sistaplats i Göteborgsvarvet. Även författare till Glad Fri Stark.

 • Malin Persson föreläser om hållbar konsumtion och livsstil. Med sitt starka engagemang bjuder hon på ett underhållande sätt på många inspirationstips och idéer från sin kunskapsbank. Malin Persson arbetar som programledare, inredningsstylist, bloggare, influencer och föreläsare.

 • Maria Ahlsén föreläser om hälsa på ett inspirerande och pedagogiskt sätt. Hon ger en faktaspäckad stund som sammanfattar kunskapsläget med hjälp av tydliga exempel. Maria har skrivit boken ”Frisk utan flum – en vetenskaplig väg till bättre hälsa” tillsammans med Jessica Norrbom.

 • Maria Strömme är professor i nanoteknologi vid Uppsala universitet. Under många år har hon uppmärksammats för sin framgångsrika, tvärvetenskapliga forskning samt sin förmåga att hjälpa allmänheten att förstå nanoteknik. Marias entusiasm och optimism om vad tekniken kan ge oss är inspirerande.

 • Maria Tornberg har en förankring i forskning och föreläser på ett tankeväckande och humoristiskt sätt om hur vi kan maximera vår hjärnkapacitet och samtidigt få roligare på jobbet. Maria har förmågan att omvandla det neurovetenskapliga till användbara tips och verktyg som gör skillnad.

 • Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och otroligt rolig! Utan så mycket mer... Hon är en fulländad inspirationstalare som föreläser om kroppsspråk, mod och förklarar svensk kultur (på engelska). Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

 • Marika Skärvik har tidigare fått utmärkelsen Årets Chef av Tidningen Chef. Som föreläsare delar hon generöst och passionerat med sig av om hur man gör sin vardag lättare som chef. Andra nyckelord i Marikas uppskattade föreläsningar är förändring, mod, framgång och innovation.

 • Martin Lagos är en ung stjärna med flera års erfarenhet som professionell komiker. På ett humoristiskt sätt föreläser Martin om identitet, mångfald och kulturella skillnader. Om att försöka vara duktig och fördomsfri men hur det också kan bli fel när man försöker för mycket.

 • Martin Lindstrom is one of the world’s premier (and toughest) brand building experts. Martin advising global companies on how to build future-proof brands. His speeches are more shows than lectures, packed with visuals, sounds and amazing videos. His style highly engaged, fun, and truly interactive.

 • Mats Lewan föreläser om de verkliga drivkrafterna bakom digitaliseringen, och vad den innebär för oss alla. Hans föreläsningar skapar konkret affärsnytta genom att ge deltagarna en bättre förståelse för framtiden så att de kan ta vara på möjligheterna och hantera utmaningarna.

 • Mats Petersson föreläser om hur vi kan prestera på den nivå vi önskar. Han ger oss insikter om vad kroppen behöver ge oss kraft och lust både på jobbet och fritiden. Mats vill ge oss kunskaper som underlättar att säga nej till det som stressar oss och bejaka det som ger oss kraft, kreativitet och glädje.

 • Med Mats bakgrund som entreprenör och ledare globala bolag samt som investerare i start-ups, levererar han skräddarsydda föreläsningar kring hur framtiden kommer att se ut inom olika områden och branscher. Och framför allt vad som kommer att krävas för att följa med i utvecklingen.

 • Matt Weinstein is USA´s foremost authority on the use of fun and humor in team building. Matt Weinstein’s Playfair organization has for decades been a laboratory for the development of "fun-centered" management skills that can have a profound effect on team building and employee retention.

 • Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter. Hon arbetar som föreläsare, moderator och sångerska. Mi föreläser inom ämnena kommunikation, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje. Ni kan även anlita henne som körledare.

 • Mia Hultman kallas ibland ”värderingarnas rockstar”. Som föreläsare är hon mycket uppskattad, dels för sin expertis men även för hennes förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen, egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom områden som förändring och värderingar.

 • Mia Liljeberg föreläser bland annat om förändringsledning, förändringskommunikation och organisationskultur. Hon delar med sig av sina insikter och erfarenheter på ett lättsamt sätt och hennes verktyg går att använda direkt. Mia har även skrivit en bok om hur vi kan nå fram med vårt budskap.

 • Micael Dahlen är nytänkaren, författaren och ekonomiprofessorn från Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd för sina spaningar om samtiden och framtiden. I Micaels föreläsningar kan vi bli guidade inom områden som konsumentbeteende, lycka, kreativitet och framtidstrender.

 • Michael Södermalm föreläser om förmågan att ständigt hitta sin och andras motivation och drivkraft. Han menar att allting är möjligt om du bara hittar rätt vägar. Michael har skrivit boken "Det sitter i huvudet" som handlar om viljan som drivkraft och visar hur vi stärker oss mentalt för att må och prestera ännu bättre.

 • Michel Riddezs föreläsningar om presentationsteknik och retorik vänder sig till alla som arbetar med kommunikation. Som skådespelare utgår han från konsten, scenen och filmen och lär ut hur man håller belysande, underhållande och inspirerande presentationer som känslomässigt berör.

 • Micke Darmell föreläsningar vänder sig till er som vill ha inspiration och konkreta verktyg för att era möten och arbetssätt skall få en större effekt samtidigt som ni frigör tid. Återkommande feedback på Mickes föreläsningar är att de blev startskottet för en förbättringsprocess.

 • I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar Mikael Andersson med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar och visioner. Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast.

 • Som professor har Mikael Wiberg fördjupat sig om digitalisering och innovationer, och han har kunskaper om hur våra vardagsliv vävs samman med vår teknikanvändning. Som talare inspirerar Mikael till att förstå vår digitala samtid, och hur vi kan bereda oss för kommande teknikskiften i vårt samhälle.

 • Häng med Mike Florette i en spännande föreläsning om den moderna teknikens svindlande möjligheter och utmaningar i förhållande till hur vår hjärna faktiskt fungerar. Alla hans föreläsningar är roliga, underhållande och baseras på den senaste forskningen inom neuropsykiatri och psykologi.

 • Mona Drar brinner för att få individer och grupper att nå sin fulla potential. Som psykolog och organisationskonsult utgår hon från aktuell forskning för att inspirera till nya hälsosamma tanke- och beteendemönster. Hon skapar engagemang och delaktighet genom sitt sätt att vara och föreläsa.

 • Morgan Alling är en mycket uppskattad föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Morgan bokas som föreläsare och moderator.

 • My Gross föreläser bland annat om kundmöten och presentationsteknik. Under hennes föreläsningar så får vi lära oss enkla, begripliga metoder för att vinna människors respekt, lyssnande och så småningom deltagande. My är lyhörd, medryckande, karismatisk och kul.

 • Måns Möller föreläser med både varm humor och stort allvar om hur vi kan nå våra mål, möta motgångar och hantera stress. Någon idrottsman blir jag aldrig men som individualist har jag fått ett helt nytt sätt att tänka när man ger sig in i projekt där man skall jobba som grupp, säger Måns.

 • Navid Modiri är en av Sveriges mest anlitade och hyllade föreläsare inom kreativitet. Hans grundtes är enkel: allt som finns idag har hittats på av någon, någon gång, och det vi hittar på idag kommer finnas i morgon. Bli en sådan som hittar på. Navid uppmanar till mod och kreativitet, och river murar mellan åhörarna.

 • Unga entreprenören Negin Azimi är en eftertraktad föreläsare hos näringslivet, tidigare styrelseledamot i SOS Barnbyar och arrangören av TEDxYouth Stockholm. Hon har studerat kommunikation på universitet och är aktuell med boken ”Kämpa smart & dröm stort: mina 9 tips som tar dig dit du vill”.

 • Nicklas Bergmans föreläsningar belyser hur tekniken påverkar våra beteenden. Han vägleder deltagarna genom en ständigt uppdaterad och alltid skräddarsydd genomgång av vilka teknologier som kommer påverkar oss som individer, företag och samhälle i nutid och i framtiden.

 • Niklas Forser hjälper organisationer att frigöra sin potential, vilket leder till lönsamma affärer genom målsättningar och strategier, bättre ledarskap och tydligare kommunikation. Företag som går bra och mår bra, kort och gott. Niklas är utbildad civilekonom samt certifierad NLP Practitioner.

 • Niklas Laninge är psykologen som erbjuder föreläsningar som är perfekta för beslutsfattare men gör stor nytta för vem som helst eftersom den hjälper dig att vara mer motståndskraftig för manipulation och gör dig bättre på att få som du vill. Det handlar om beteendeekonomi och nudging.

 • Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad konferencier och flitigt anlitad föreläsare som dessutom kan titulera sig som ”2017-års kvinnliga komiker”. Nour vill inspirera och ge hopp med sin föreläsning ”En berättelse om utanförskap”.

 • Ola Schenström är läkaren som föreläser med värme, omtanke och humor om hur mindfulness verkar för bättre arbetsklimat. Det går inte att förstå mindfulness genom att bara läsa eller prata om det, man måste prova. Föreläsningen innehåller därför övningar så att du själv får prova på.

 • Ola Wallström föreläser om hur både företag och medarbetare kan må bra och prestera i en komplex värld. Han är en inspirerande föreläsare som ger er enkla verktyg som ni kan använda direkt. Ola har stor erfarenhet av att lotsa team att uppleva trygghet, välmående och kreativitet även när det stormar.

 • Olof Röhlander är licensierad mental tränare, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass och det bjuds på många skratt. Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver.

 • Patricia Diaz är en flitigt anlitad föreläsare vid skolrelaterade sammankomster. Hon utbildar i om hur man kan förbättra undervisningen genom att kombinera med digitala verktyg. Hon blandar teori med interaktiva övningar som gör att deltagarna känner sig motiverade att börja arbeta mer digitalt.

 • Patrik Nordkvist är en mycket uppskattad föreläsare och har genomfört hundratals föreläsningar för stora och små grupper. Huvudfokus i föreläsningarna är alltid att skapa ökad försäljning och ökad vinst. Han ger konkreta råd baserade på hans egna erfarenheter och de senaste rönen.

 • Paul Ronge är en av Sveriges mest anlitade PR-konsulter när det gäller medieträning och krishantering. Han är ofta den konsult som svenska medier oftast vänder sig till för att få kommentarer till aktuella kriser och skandaler. Paul har även skrivit boken "Sociala medier: en halv sekund från ord till handling".

 • Paulin Larsen Berglöf föreläser om grit. Kortfattat är grit ett karaktärsdrag som innebär drivkraft och kämpaglöd. Det står för passion, om att hålla fast vid långsiktiga mål. Om uthållighet och att inte ge upp vid motgångar. Paulin visar hur vi kan utveckla gritkulturer för att nå nya framgångar.

 • Peder Tennek har en härlig förmåga att paketera inspiration och tänkvärdheter i ett underhållande format. Peder är gravt synskadad och delar generöst med sig av sina perspektiv och insikter om varje individs faktiska möjligheter – alltid med humor och glimten i ögat.

 • Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar; värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

 • Per Lange är en av Sveriges mest anlitade talare i Sverige inom försäljning och motivation. Han bjuder på en föreläsning fylld av både humor och konkreta tips som inte liknar något annat ni har sett. Per håller sig uppdaterad och hans föreläsningar utgår från den allra senaste forskningen kring försäljning.

 • Peter Åberg föreläser om att finna styrka genom att se på sina med- och motgångar i livet och vad man har lärt sig under resan. Han kopplar detta till sin egen målcirkelteori som han utvecklade under sin egen rehabilitering och resonerar om den utifrån både individ-, grupp-, och företagsnivå.

 • Petra Månström föreläser om målsättning, drivkrafter och vägen till äkta träningsglädje. Hon håller inspirationsföreläsningar om löpning som hon anpassar tillsammans med aktuell uppdragsgivare. Petra tar även uppdrag som moderator i träningsrelaterade sammanhang.

 • Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom författare, hyllad företagare och föreläsare. I sina populära föreläsningar, med teman som kreativitet, drivkrafter och varumärke, hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna till nytänkande.

 • Philip Gozzi föreläser med stort engagemang om hur man blir en framgångsrik stjärnsäljare. Hans föreläsningar ger oss ny kunskap, praktiska verktyg och härlig energi i säljarbetet. Hans föreläsningar hjälper oss att bli stjärnsäljare inom såväl traditionell försäljning som social selling.

 • Improvisationskomedi innebär att standup och sketcher skapas i stunden helt utan manus. Humorgruppen Presens Impro erbjuder er ett sätt att närma sig arbetsplatsens dynamik. Genom att belysa vardagen med humor får publiken utrymme att reflektera och hitta nya sätt att kommunicera.

 • Ray bjuder på en föreläsning i högt tempo med många aha-upplevelser, skratt och energi. Fakta och forskning blandas med anekdoter och egna erfarenheter, praktiska övningar, psykologiska illusioner och en skvätt hypnos som förstärker budskapet. Det är inte bara en föreläsning utan även underhållning på hög nivå.

 • Robin Trygg föreläser om att alla har sitt eget Everest och vikten av att vara motiverad är av yttersta vikt. Med den här föreläsningen får du en riktig motivationskick och upptäcker snart att ingenting är omöjligt. Robin är idag en av Sveriges mest meriterade äventyrare med en gedigen meritlista över lyckade äventyr.

 • Rosita Bergkvist är utbildad beteendevetare med en master i psykologi. Hennes största passion är beteendevetenskap och vår fantastiska hjärna. Denna passion lyser igenom när hon med glimten i ögat föreläser om den psykosociala hälsan på våra arbetsplatser, stress och personlig utveckling.

 • Rune Larsson är föreläsare, ultradistanslöpare och äventyrsturist. Han föreläser med mycket humor om attityder, mål, motivation och konsten att orka, samt om hur man kan skaffa en fysisk livsstil och behålla den. Rune kundanpassar alltid sina föreläsningar utifrån kundens behov och önskemål.

 • Sanna Nyberg föreläser om hur vi kan lyckas bättre med kvalitets- och förändringsarbete. Hon är civilingenjör med inriktning på verksamhetsutveckling. Som utbildare och konsult har Sanna utvecklat och bedrivit utbildningar inom ständiga förbättringar, Six Sigma och Lean.

 • Många berördes av Siavoshs sommarprat år 2015 då han berättade om hur en resa till Auschwitz öppnade hans ögon för de fasor som människan är kapabel till och bestämde sig för att göra något. Idag tillhör Siavosh en av Sveriges vassaste talare inom integration, mångfald och rasism.

 • Sofi Tegsveden Deveaux föreläser om hur vi svenskar kommunicerar samarbetar enligt oskrivna sociala koder. Hon hävdar att många missförstånd ofta beror på outtalade förväntningar. Hennes råd och tips är verklighetsförankrade och kräver inga förkunskaper i språk eller kultur.

 • Sofia Lilja föreläser om hur vi med konkreta verktyg kan återerövra vår kraft. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som publiken direkt får praktisera. Övningarna tydliggör Sofias budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av deras egna upplevelser.

 • Sofia Thunberg är specialiserad inom social robotik. Teknikutvecklingen går snabbt och i framtiden kommer vi leva sida vid sida med robotarna. Hur kan vi använda oss av digitaliseringens medel och vad finns det för teknik som kan skapa mening och skillnad för människor?

 • Stefan Fölster föreläser om innovationer, digitalisering och samhällsutveckling. Hans föreläsningar bjuder på hisnande exempel på fantastiska möjligheter och viktiga frågeställningar i en ny tid. Inte minst betydelsen av digitalisering för samhället som han ofta håller föredrag om.

 • Stefans Hyttfors föreläser om trender, framtidsspaningar och affärsutveckling. Med sina föreläsningar vill han hjälpa oss att vara redo för de förändringar vi står inför. Hans förmåga att beskriva utveckling med mer fokus på beteendeförändringar än på teknik får deltagarna att se på världen med nya perspektiv.

 • Susanne Fredriksson föreläser om att arbetsglädje inte är en tillfällighet. Hennes mål är att inspirera deltagarna till eftertanke och att påverka attityder som leder till bestående och mätbara resultat. Att ge andra verktyg för att själva kunna skapa en balanserad tillvaro där de kan känna sig trygga och må bra.

 • Susanne Pettersson är en uppskattad föreläsare. Hon är specialtränad att känna igen vilka faktorer som leder till framgång oavsett bransch. Hon leder sedan mer än 25 år individer, team och organisationer till bestående förändringar. Är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare.

 • Thomas Ek föreläser om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med stort engagemang och med tydliga exempel berättar han en sann entreprenörssaga som ger deltagarna energi och inspiration. Thomas föreläser med hög energi och inlevelse.

 • Thomas Järvheden har alltid haft en förmåga att se det roliga i nästan vad som helst. I sina föreläsningar berättar han om hur man kan göra för att se humorn i en vardaglig miljö. Med varm humor, tonsatt på sitt eget vis, får Thomas oss att skratta åt våra egna eländen, men också att uppskatta det vi faktiskt har.

 • Thomas Lundqvist talar om ledarskap och medarbetarskap. Han ger oss vetenskapligt baserade verktyg för att lyckas utveckla våra ledare och medarbetare på ett uthålligt och hållbart sätt. Thomas föreläsningar kommer att väcka helt nya och andra tankar kring dessa områden.

 • Thomas Ravelli föreläser om individutveckling i grupp och arbetslag. Han spelade 24 säsonger fotboll på elitnivå, och med sin individuella position som målvakt i laget fick Thomas värdefulla erfarenheter som han delar med sig av. Hans föreläsningar är glädjefyllda och inspirerar till att utvecklas.

 • Tom Stone är en av Europas mest innovativa och kunniga trollkonstnärer. Han föreläser om under rubriken "Konsten att luras" om hjärnan, illusioner och tolkningar. Här berättar Tom på ett underhållande sätt om hur han går till väga för att lura en betraktares öga, rikligt illustrerat med trollerinummer.

 • Tomas Wesander föreläser om hur man tar nästa nivå i social selling. Han brinner för försäljning, nätverkande och entreprenörskap. Han vet vad som krävs för att bli en stjärnsäljare inom såväl traditionell försäljning som i dagens värld där sociala media ingår.

 • Tony Berglund föreläser om att våga göra val; nyckeln till den personliga utveckling. Han menar att risktagande är ett av människans mest värdefulla verktyg för personlig utveckling och att det är något vi håller på att förlora, bland annat på grund av tempot i det moderna digitala samhället.

 • Tony Fagerdahl föreläser om hur vi kan skapa och behålla jämn energi som leder till ökad arbetsglädje, engagemang och bättre resultat. Tony är en inspirerande föreläsare och bjuder på nya insikter, förklaringsmodeller och kunskap om hälsa och hur vi kan öka vår prestation.

 • Trine Grönlund föreläser om vikten av reflektion, återhämtning och fokus för ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Hon ger handfasta och värdefulla tips som varvas med aktuell forskning, konkreta case, påfyllande energi och egen reflektion.

 • Tech-profilen Tuva Palms specialområden är digital transformation, tekniska trender, fintech och framtidens banktjänster. Hon kan leda er genom utmaningarna vi står inför och ge både organisationer, ledare och medarbetare handfasta tips om hur man går segrande ur det.

 • Ulf Bergman föreläser om konsten att bygga varumärke. Han säger att det handlar om lönsamhet och att det handlar om arbetsglädje. Det handlar om stolthet och lyskraft. Alla starka varumärken utgår från hjärtat och övertygelsen om att man har ett erbjudande som andra kan ha nytta, nöje eller få ett värde av.

 • Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, föreläsare, och licensierad mental tränare. Yamina föreläser om hur man skapar prestationsmiljöer så att varje individ hittar sin fulla kraft. Ingen lämnar rummet utan att börja reflektera – för att agera bättre!

 • Yasmin Nilson föreläser om sin resa som handlar om hur hon bröt nacken i tonåren och hur hon lyckades återta livet. I sin föreläsning "Gör plats för mångfald" vill Yasmin inspirera fler arbetsgivare att se möjligheterna med att anställa människor med funktionsnedsättning.

 • Zanyar Adami är en rutinerad föreläsare med en dramatisk personlig historia som han omsatt i framgångsrika projekt. Med sina unika erfarenheter, sina filmer, sin humor och intelligens förändrar han åhörarnas syn på sig själv och varandra. Zanyar föreläser om mångfald, jämställdhet och ledarskap.

 • Duon Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg är flitigt anlitade föreläsare. De föreläser med stor portion humor om hur man kan skapa mod att våga följa sina drömmar och om att driva saker framåt. I Ångestpodden lyfter de ämnena som många tänker på men som inte tidigare vågat prata högt om.

 • Åsa Lindell föreläser om möten i en föränderlig värld. Vi lever i ständig förändring. Megatrender som digitalisering och hållbarhet påverkar våra organisationer, vårt arbetssätt och våra företagskulturer. Mitt i förändringsvinden står ledaren med nya krav på både kommunikation och ledarskap.

 • Åsa Lundquist Coey föreläser om samspel och rävspel, vilket också är titeln på en av hennes böcker. Åsa menar att syftet med hennes föreläsningar och workshops är att bidra med insikter kring och uppmuntra det som är hjälpsamt för att människor i arbetslivet ska kunna ta sig fram i ett växande komplext organisationslandskap.

 • Mångfald eller enfald? Özz Nûjen använder humorns hjälp till att inspirera oss att tänka om och tänka till. Om ni är mottagliga att byta ut era fördomar och ert gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald, så är denna föreläsning lämpad för er.