Mia Liljeberg

Föreläser om: Förändringsledning, förändringskommunikation, organisationskultur, resiliens

Mias föreläsningsrubriker:
- Leda i förändring
- Framtidens organisation
- Odla kultur – skörda resultat
- Ambassadör eller marodör – personalens ansvar för varumärket

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Odla kultur - skörda resultat

Mia Liljeberg brinner för att stärka företag och organisationer i dagens föränderliga värld. Med små, små medel kan man nå stora resultat.

Mia Liljeberg delar med sig av sina insikter på ett lättsamt sätt och hennes verktyg går att använda direkt. Hon är ingenjör i industriell ekonomi och efter att ha arbetat på 5 kontinenter i 13 länder, sadlade hon om och har studerat kognition och ledarskap för att förstå hur våra hjärnor fungerar och människor interagerar.

Hon navigerar lätt i såväl privat som offentlig sektor och är både TEDx-talare och certifierad mötesfacilitator enligt IAF (International Association of Facilitator).

Mia hjälper företag och organisationer i deras förändringsarbeten inom digitalisering och transformation. Hon har även skrivit en bok om hur vi kan nå fram med vårt budskap. Hon är rådgivare och utbildare sedan 2006.

Kontakta oss så berättar vi mer om Mia Liljeberg!

Mina förväntningar inför valet av Din föreläsning var stora men jag fick inte det jag förväntade mig utan något ännu bättre.

Roger Kjettselberg, VD, Tierpsbyggen

Du är en fantastisk inspiratör!

Eva Sundin, CEO, Swerea

Du visualiserade på ett mycket bra sätt och jag fick med mig många bra saker som jag kommer att ha användning av i mitt ledarskap.

Carina Granlund, Enhetshef, Vafab
Är föreläsaren tillgänglig?