Lisa Ekström

Föreläser om: Ledarskap, medarbetarskap, förändring, service, personligt varumärke

Lisas föreläsningsrubriker:
- Skapa hjältar
- Glädjen i att ge och få
- Kamojastories
- Happy results

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Skapa hjältar och bli en själv

Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström på ett unikt sätt. Hon är ärlig och rak och levererar i ett härligt tempo med skratt, energi och många aha-upplevelser. Prestigelöst blandar Lisa fakta med anekdoter och sina egna erfarenheter. Ledare och medarbetare får värdefulla tips för att skapa en bättre kultur och nå hållbara resultat.

Lisa Ekström ger en inspirations-kick som skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse i till exempel ett förändringsarbete. Det svåra görs hanterbart och inspirerande. Som Lisa säger: Svårt är kul! Kultur- och attitydförändringar behöver inte ta tid eller vara skrämmande.

Oavsett om det rör sig om föreläsningar, mentorskap, personlig utveckling eller utveckling av organisationer ser hon möjligheter i utmaningen att framgångsrikt kunna utföra ett jobb i mästarklass som lämnar bestående resultat.

Med utmärkelser som “Årets Framgångsstipendium” (2007), för hennes förändringsarbete på SAS, “En av Sveriges hetaste talare” (tidningen Chef 2012), ”Årets talare” (2014) och “Stora Målpriset” (2015) utlovas en upplevelse och insikt som inte lämnar någon oberörd.

Lisa anlitas som inspirationstalare för större och mindre företag, förbund och organisationer, samt på stora event. Personligt och med smittande livsglädje engagerar hon med mycket skratt och karisma. På ett effektivt sätt får Lisa organisationer och grupper att utvecklas positivt på kort tid.

Lisa föreläser om:
  • Skapa hjältar - Om varje människas ansvar och betydelse
  • Service - Glädjen i att ge och få
  • Kamojastories - Modet att lära sig nya saker
  • Happy results - Forma en rolig arbetsplats
  • Ledarskap - Få medarbetarna att lysa som stjärnor
  • Förändra och förbättra - Gör det svåra hanterbart och inspirerande
  • Medarbetarskap - Lyser dina stjärnor?
  • Storytelling - Stories build character
  • Personligt varumärke - Vet du vem du är?
Kontakta oss så berättar vi mer om Lisa Ekström!

Den utvecklingskraft, självtillit och medvetenhet Lisa plockat fram hos de personer hon arbetat med är imponerande.

Anders Hvarfner, VD, Vittraskolorna

Lisa is an excellent and strong leader with the ambition to make good great, she shared her experience with us and motivated us to join in her footsteps in being a great leader.

Pia Clark, HeadhunterK2 Search

När Lisa pratar hör man inte bara vad hon säger – man lyssnar, skrattar, känner igen sig, känner inte igen sig, smittas av hennes energi och går därifrån med ny inspiration.

Jeremiras Jansson, Managing Director, Unit4 Agresso AB

Lisa Ekström var en otroligt inspirerande föreläsare som gav oss och våra kunder såväl aha-upplevelser som tips på hur vi kan skapa engagemang i våra organisationer.

Viktoria Gadde, Pharmarelations

Hennes engagemang och kopplingar till exempel i vardagen är enormt inspirerande. Jag kommer personligen kamoja en hel del!

Eva Tallroth, Region Skåne

Lisa is one of those truly inspiring persons. You really walk out happy and full of ideas after every meeting with her.

Yvonne Dahslberg, Senior Marketing Manager Karvov Group
Är föreläsaren tillgänglig?