Niklas Forser

Föreläser om: Framgång, motivation, ledarskap, varumärke, affärsutveckling, självledarskap, organisationsutveckling

Niklas föreläsningsrubriker:
- Genvägen till framgång
- Hävstångseffekten

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Göteborg

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt?

Finns det genvägar till framgång? Ja, det gör det och Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsamma, gå bra och samtidigt må bra. Allt med utgångspunkt från vår hjärnas specifika processer och hur vi kan jobba med den, inte mot den. Niklas ger publiken wow- och aha-upplevelser samt upplevelsen av att det som ofta verkat krångligt, faktiskt är enkelt.

Niklas Forser hjälper organisationer att frigöra sin potential, vilket leder till lönsamma affärer genom målsättningar och strategier, bättre ledarskap och tydligare kommunikation. Företag som går bra och mår bra, kort och gott.

Niklas gör det som i organisationer ofta känns svårt, komplicerat och otydligt till något enkelt och självklart för alla med hjälp av insikter kring hur den mänskliga hjärnan fungerar.

Vi glömmer ofta bort att en stor del av våra drivkrafter kommer från vårt känsloliv, våra nedärvda beteenden och vårt grundläggande behov av social tillhörighet – känslohjärnan och den sociala hjärnan. Insikterna kring detta ger oss en förståelse kring varför vi agerar – eller inte agerar – som vi gör och hjälper oss att jobba med och inte mot hjärnan. Det ger fascinerande, kraftfulla resultat i både företag och människorna i dem!

Niklas inspirationsföreläsningar ger energi och vitamininjektioner till företag och organisationer som upplever att de står och stampar eller helt stagnerat i sin utveckling och i sitt sätt att arbeta med strategier, affärer, kommunikation, försäljning eller ledarskap.

Föreläsningarna är också otroligt uppskattade och effektiva även hos företag som redan går bra, men som strävar efter mer kvalitet och effekt från de insatser de gör och mer engagemang från individerna i organisationen genom att de mår bättre.

Niklas är framgångscoach, ledarcoach, entreprenör och medgrundare till den omtalade internationella appen Remente – ett system för personlig utveckling och målstyrning. Med en bakgrund som nordisk marknadschef på Nestlé och marknadsdirektör på Carlsberg är Niklas grundare till ett konsultföretag och med hjälp av över 10 års framgångsforskning har Niklas Forser skapat ett system med 12 nycklar som utvecklar beteendet och resultaten för företag och individer.

Niklas är utbildad civilekonom samt certifierad NLP Practitioner. Han har genomgått gedigna studier inom Human Needs Psychology i kombination med en andra utbildningar inom beteendevetenskap. Niklas är även författare till boken ”Hävstångseffekten – 10 steg till ett rikare liv”, en bok i personlig utveckling.

Kontakta oss så berättar vi mer om Niklas Forser!

Consultants love to make things harder than they are so they can charge more to help you solve problems you don’t have. Niklas makes things easier and shows you how it is done so you can manage it yourself. He doesn’t consult. He creates real change in people. He is also a great guy with a huge smile and a big heart. If you have a chance to work with him you should. He is great with people one on one but has amazing group skills as well.

Navid Modiri
Är föreläsaren tillgänglig?