Lena Skogholm

Föreläser om: Bemötande, arbetsmiljö, neuroledarskap, ledarskap, medarbetarskap

Lenas föreläsningsrubriker:
- Hjärnsmart bemötande
- Hjärnsmart medarbetarskap
- Bra social arbetsmiljö: hur gör man?

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Bra social arbetsmiljö - hur gör man?

Lena Skogholm har en bred yrkeserfarenhet från både media, teater, pedagogik och verksamhetsutveckling, vilket gör henne till en mycket fängslande talare. Hon kan konsten att förmedla hjärnforskning så att det blir lätt att omvandla teori till handling, det blir till en bruksanvisning i fickformat för oss människor!

Lena Skogholm är utbildad beteendevetare och pedagog, men kallar sig ”Teacher of Humanfulness”, då den röda tråden i allt hon gör har utgångspunkt i människan och hur vi fungerar. Detta ligger helt i linje med den nya svenska standarden ”Den människocentrerande organisationen” från Swedish Standards Institute (SIS, 2017-05) samt det nya riktlinjerna kring den sociala arbetsmiljön.

“Ju mer du vet om människor,
desto lättare är det att vara proffsig.”

Lena är också med och tar fram verktyg på uppdrag av arbetsmarknadens parter som syftar till en hållbar arbetsmiljö med sunda verksamheter där medarbetare mår bra, för att stärka Sveriges välfärd.

I sina eftertraktade tankeväckande och inspirerande föreläsningar talar Lena om ämnen som bemötande, ledarskap och arbetsmiljö. Hon är en av få beteendevetare som har specialiserat sig i hur vi kan ha nytta av hjärnforskningen på ett konkret sätt i vår vardag.

Lena Skogholm är även författare till boken Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv.
Under 2021 kom uppföljaren: "Livskoden enligt hjärnan". I den boken beskriver Lena hjärnan del för del och ger oss flera konkreta verktyg för hur vi kan bygga våra hjärnor starkare.

Foto: Jini Sofia

Kontakta oss så berättar vi mer om Lena Skogholm!

Lena Skogholm är en färgstark och lysande föreläsare. Kombinationen av hjärnforskningen och handfasta verktyg gör att föreläsningen direkt blir till stor nytta i vardagen.

Hans Torin, CEO Combitech AB

Föreläsningarna har gett kunskaper, råd och många inspirerande tips om hur vi bemöter människor på ett mer professionellt och positivt sätt. Jag vill varmt rekommendera Lena!

Arja Lindholm, Kommunikationschef, Stockholm stad
Är föreläsaren tillgänglig?