Per Lange

Föreläser om: Försäljning, kommunikation, motivation

Pers föreläsningsrubriker:
- Vi är alla säljare - oavsett titel!
- Vad har du på gång - egentligen?

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Försäljning och motivation

Per Lange är en av Sveriges mest anlitade talare i Sverige inom försäljning och motivation. Han bjuder på en föreläsning fylld av både humor och konkreta tips som inte liknar något annat ni har sett. Ni fylls med nya insikter och bättre förutsättningar att lyckas med er försäljning framöver.

Per har personligen utbildat över 20 000 människor i försäljning och motivation och föreläst för hundratusentals över hela världen. Under 5 år satte han upp en egen show på Oscarsteatern – som blev slutsåld varje år. Hans styrmodeller och verktyg används av ett hundratal nordiska säljorganisationer.

100 % av ett företags intäkter kommer från försäljning, så det borde ju vara en prioriterad fråga för alla på företaget. Pers föreläsningar vänder sig därför inte bara till säljare utan till alla som vill bli bättre på att kommunicera och förstå kunderna bättre. Pers kunder finns i alla branscher som till exempel IT-bolag, advokatbyråer, revisionsbyråer och teknikföretag.

Per utgår i sina föreläsningar från den allra senaste forskningen kring försäljning. Teorierna är enkla att ta till sig och deltagarna kan dagen efter börja agera annorlunda och mer vinnande i alla sina kundkontakter.

Mer om Per

Förutom ett stort engagemang i svenskt näringsliv har Per även startat organisationen No Limits som lär ut retorik och growth mindset till barn och ungdomar. Han är även författare och hans senaste roman, Bennys Hemliga rapporter, vann 2016 Barnradions romanpris!

Kontakta oss så berättar vi mer om Per Lange!

Done deal – Per Lange is by far the best inspiration there is! What a fantastic show today!

Anna Wikland, Industry Head at Google

Massa energi, humor och djup, allt på en gång!

Andreas Cervenka, Journalist, SVD Näringsliv

Per Lange lyckas inspirera och entusiasmera sin publik samtidigt som han förmedlar sitt budskap med mycket hög kvalité.

Ellinor Peters, HR Manager, Advokatfirman Mannheimer Swartling

Att se Per Lange är som att kliva in i en annan värld. Jag uppskattade varje minut! Jag är så inspirerad! Jag vill gå ut och lägga världen för mina fötter. Tack vare Per Lange.

Karin af Klintberg, TV-producent
Är föreläsaren tillgänglig?