Stefan Görwik

Föreläser om: Kommunikation, motivation, förändringar, samarbete, ledarskap

Stefans föreläsningsrubriker:
- Kommunikation & Samarbete
- Motivation & Arbetsglädje
- Utveckla framgångsrika team
- Förändringar som Förbättrar
- Effektivt Ledarskap

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Kommunikation - nyckeln till framgångsrika samarbeten!

Stefan Görwik rankas av flera tidningar som en av Sveriges bästa föreläsare. Han säger att framgångsrika samarbeten präglas av en rak och tydlig kommunikation som bygger på respekt och förtroende. När alla vet vad, varför och hur målen ska uppnås öppnas vägen för nya framgångar.

Stefans härliga entusiasm skapar engagemang bland deltagarna. De får också med sig praktiska kommunikationsverktyg att använda i vardagen. Stefan arbetar sedan drygt 30 år som inspirationsföreläsare, utbildningskonsult och förändringsledare. Hans kundlista är lång och full av positiva kunduttalanden.

Stefans specialitet är att engagera deltagarna på olika sätt så att de blir en del i föreläsningen och där läroeffekterna av hans budskap sitter i under flera år. Hans storytelling bygger på inspirerande framgångsexempel och innehåller mycket humor. Han driver på men alltid med glimten i ögat.

Kontakta oss så berättar vi mer om Stefan Görwik!

TACK Stefan för en rolig, fartfylld och givande eftermiddag! Alla vi 100 personer som lyssnade på dig fick många goa skratt, men också något att tänka på och ta med oss hem. Som någon sa till mig efteråt: - ‘En sån kille med sånt ös skulle vi behöva på kontoret då och då för att rycka upp oss och skapa lite dj…anamma!’

Birgitta Hultengren, AFRY (tidigare ÅF)

Stefan Görwik är en mycket engagerad och kunnig föreläsare som med värdefulla upplevelser förmedlade insikt och entusiasm. Han levererade precis det vi efterfrågade.

Anders Bergqvist, Avdelningschef, Vattenfall Power Consultant

Vi satt allihopa trollbundna i åtta timmar! Många aha-upplevelser och många tankeställare. Ett mycket ”målande” seminarium som varvades bra med föreläsning och övningar.

Monika Högberg, Astra Zeneca

Efter ett fantastiskt och inspirerande föredrag med Stefan Görwik i ämnet arbetsglädje blev resten av konferensen helt otroligt rolig och en oförglömlig fortsättning i stor gemenskap.

Monica Lindsten Rooslien, Personalchef, Océ Svenska
Är föreläsaren tillgänglig?