Stefan Görwik

Föreläser om: Engagemang, motivation, förändring, samarbete

Stefans föreläsningsrubriker:
– Motivation & Arbetsglädje
– Utveckla framgångsrika team
– Förändringar som Förbättrar
– Framgångsrikt Ledarskap

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Motiverade team i en föränderlig värld

Stefans specialitet är att öka motivationen och arbetsglädjen i våra organisationer. Hans storytelling handlar om inspirerande framgångsexempel och innehåller mycket humor. Han driver på men alltid med glimten i ögat.

Stefan Görwik rankas av flera tidningar som en av Sveriges bästa föreläsare. Han hjälper organisationer att omsätta mål och strategier till handling och resultat. Idag arbetar Stefan som inspirationsföreläsare, utbildningskonsult och förändringsledare. Hans lista av positiva kunduttalanden är mycket imponerande.

Stefan säger att framgångsrika team präglas av en rak och tydlig kommunikation som bygger på respekt och förtroende. När alla vet vad, varför och hur målen ska uppnås öppnas vägen för nya framgångar.

 • TACK Stefan för en rolig, fartfylld och givande eftermiddag! Alla vi 100 personer som lyssnade på dig fick många goa skratt, men också något att tänka på och ta med oss hem. Som någon sa till mig efteråt: – ‘En sån kille med sånt ös skulle vi behöva på kontoret då och då för att rycka upp oss och skapa lite dj…anamma!’

  Birgitta Hultengren
  AFRY (tidigare ÅF)

 • Stefan Görwik är en mycket engagerad och kunnig föreläsare som med värdefulla upplevelser förmedlade insikt och entusiasm. Han levererade precis det vi efterfrågade.

   

  Anders Bergqvist
  Avdelningschef, Vattenfall Power Consultant

 • Vi satt allihopa trollbundna i åtta timmar! Många aha-upplevelser och många tankeställare. Ett mycket ”målande” seminarium som varvades bra med föreläsning och övningar

  Monika Högberg
  Astra Zeneca

 • Efter ett fantastiskt och inspirerande föredrag med Stefan Görwik i ämnet arbetsglädje blev resten av konferensen helt otroligt rolig och en oförglömlig fortsättning i stor gemenskap.

   

  Monica Lindsten Rooslien
  Personalchef, Océ Svenska

Kontakta oss så berättar vi mer om Stefan!
Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
 3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti