Christer Olsson

Föreläser om: Ledarskap, medarbetarskap, samverkan, drivkrafter, handlingskraft

Christers föreläsningsrubriker:
- Du lever så länge du lär
- Vart är du på väg, och vill du dit?
- Den som vill mest vinner!
- Digitala ledarskapet
- Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet

Språk: Svenska

Hemort: Göteborg

Du lever så länge du lär

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och varvar det med författarskap och coachning av ledare och ledningsgrupper på några av Nordens största företag.

Idag är han en av Sveriges mest bokade föreläsare känd för sin unika förmåga att förstå det vardagliga samspelet mellan människor. Christer kommunicerar detta genom föreläsningar som inspirerar, manar till eftertanke, och ökar sina besökares handlingskraft.

Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Hans goda råd är inte bara användbara för chefer och ledare utan för människor på alla platser och situationer i livet.

Idag ägnar Christer sig åt att få människor att bli mer prövande och lärande och göra mer av det de redan vet. Tankar kring detta har han formulerat i sin nyutkomna tredje bok ”Du lever så länge du lär” med undertexten ”Från veta till göra”. Christers har tidigare nått stor framgång med böckerna ”Vart är du på väg - Och vill du dit?” samt ”Du läcker vad du tänker”.

Kontakta oss så berättar vi mer om Christer Olsson!

"Christer Olsson är Sveriges bästa föreläsare och inspiratör, varje gång jag lyssnar på honom får jag med mig nya idéer och tankar om hur jag skall vidareutveckla mitt ledarskap och min organisation."

Christer Trägårdh, Head of Swedish Banking Swedbank AB
Är föreläsaren tillgänglig?