Anna-Lena Brundin

Föreläsare, underhållare & konferencier

Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Anna-Lena blandar djupaste allvar med grundaste skoj.


Anna-Lena Brundin har en förmåga att sätta fingret på aktuella ämnen och många känner igen sig i hennes betraktelser och tankar. Med sitt intelligenta och ibland provocerande resonemang vinner hon publiken.

Anna-Lenas genombrott kom i mitten av åttiotalet då hon blev ena halvan av programledarparet Nancy&Carina för ett direktsänt rockprogram som hette ”Daily Live”. Sedan dess har Anna-Lena varit rikskänd. Flera teveserier följde efter som den populära julkalendern ”Mysteriet på Grefveholm”.

Anna-Lena är vardagsfilosofen som når rakt in i hjärtat och blandar humor med allvar, skratt med eftertanke. Det är rappt, roligt och skarpt.

Som föreläsare förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat ”manligt-kvinnligt-mänskligt”. Vilket ju innefattar det mesta.

Förutom att arbeta som föreläsare, tar Anna-Lena även uppdrag som konferencier och artist.

Anna-Lenas föreläsningsrubriker:

  • Kvinnligt, manligt, mänskligt
  • Hälsa och balans i livet
  • Livet är inte rättvist

Språk: Svenska
Hemort: Malmö

Är inspiratören ledig?

Fyll i nedan kontaktformulär så hör vi av oss inom en arbetsdag!