Karin Isberg

Föreläser om: Arbetsmiljö, arbetsglädje, stress, stresshantering, psykisk ohälsa, mental träning, kreativitet, prestationer, konflikter och konfliktlösning

Karins föreläsningsrubriker:
- Lugn, glad och kreativ på jobbet
- Konflikter och krokodiler i kläder
- Vad alla borde veta om stress och utmattning

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Stress, kreativitet & arbetsglädje

Karin Isberg är en av Sveriges främsta experter inom stress och neurovetenskap. I sina föreläsningar blandar hon den senaste forskningen med många praktiska och konkreta verktyg som publiken direkt kan börja använda för att påverka sitt välmående. Ni kommer garanterat att märka skillnad i hur ni mår och hur ni beter er efter Karins föreläsningar!

Karin Isberg är livscoach utbildad i neurovetenskap och positiv psykologi. Hon har svarat på läsarfrågor i tidningarna Amelia och MåBra, arbetat som HR-chef, coachat VD:ar och jobbat med konfliktlösning på arbetsplatser. Det gör att hon har bred erfarenhet och flera olika perspektiv på välmående.

Hon har också själv lidit av utmattning, depression och ångest samt opererat bort en hjärntumör så hon vet vad hon talar om när hon säger att vi själva kan påverka hur vi mår och hur vi beter oss mot varandra.

Publiken brukar uppskatta att Karin pratar på ett uppfriskande rakt och tydligt sätt, använder många konkreta exempel och lär ut metoder som ger snabba resultat.

Karin har skrivit sex böcker om stress, mental hälsa och välmående som har sålt mer än 60.000 exemplar. År 2017 kom hon ut med boken “15 sätt att bli fri från stress”. När ni bokar en föreläsning med Karin genom Talargruppen har ni möjlighet att köpa boken till rabatterat pris.

Kontakta oss så berättar vi mer om Karin!

Helt fantastiskt inspirerande och bra! Bra balans mellan praktiska tips och vetenskap.

Ericsson

Fantastiskt! Ett superbra anförande!!! Bäst på hela dagen!

Sveriges Kommuner och Landsting

För mig var det väldigt användbart. Jag kommer att minnas denna föreläsning LÄNGE.

Sveriges HR-förening

Det här var otroligt lärorikt och bra för mig som är så stressad. Önskar att jag hade tagit del av detta för länge sen!!!

Fastighetsägarna
Är föreläsaren tillgänglig?