Lasse Gustavson

Föreläser om: Säker arbetskultur, samarbete, attityder, kreativitet, personlig utveckling, mental träning

Lasses föreläsningsrubriker:
- Dina tankar - Dina möjligheter
- Utforskande kommunikation & stödjande laganda
- Hållbart samarbete, om värden, etik samt glädjen i att lyckas tillsammans

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Göteborg

Samarbete & säker arbetskultur

Lasse Gustavson föreläser om hur vi kan stärka samarbetet och skapa säkrare arbetskulturer. Lasse var med om en allvarlig olycka som brandman på 80-talet som förändrade hans liv dramatiskt. Idag mår han bra och är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

- "Starkt att kunna komma tillbaks så…" En vanlig kommentar som Lasse fick höra när han hade börjat jobba på brandkåren igen efter olyckan. Han började söka efter bra svar på vad det var som låg bakom denna revansch och studerade friskvård, motivationspsykologi, hälsopedagogik, gruppdynamik och ledarskap.

I Lasses föreläsningar tar vi del av hans kunskaper och erfarenheter. Han har en stark passion för att inspirera andra att komma till insikt och känna tilltro till den egna förmågan att skapa det liv de innerst inne längtar efter och har kapacitet för.

Lasse har unik kompetens när det gäller att jobba med säker arbetskultur. Med sina personliga erfarenheter föreläser han om hur vi kan förebygga olyckor när vi blir varandras skyddsombud.

Människan är en fantastisk skapelse, säger Lasse, och vi är även fantastiska medskapare i våra egna och andras liv. Med sina inspirationsföreläsningar vill han väcka både hopp och kraft till personlig utveckling för den enskilde och hållbar ledar- och grupputveckling för organisationen.

Kontakta oss så berättar vi mer om Lasse Gustavson!

Hade stora förväntningar inför denna temakväll. Humlescenen fylldes, spänningen steg, ljuset släcktes och där stod Lasse.
Med stor värme och med glimten i ögat bjöd han oss med på sin resa. Nittio minuter senare hade det blivit dags för stående ovationer.

En fantastisk kväll!

Per- Anders Green, Ordförande, Bromölla NyföretagarCentrum
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here
Är föreläsaren tillgänglig?