Paulin Larsen Berglöf

Föreläser om: Grit, motivation, drivkrafter, förändringar, growth mindset

Paulins föreläsningsrubriker:
– Bygg framgångsrika Gritkulturer

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Bygg framgångsrika gritkulturer

Paulin Larsen Berglöf föreläser om grit. Hon beskriver detta karaktärsdrag som drivkraft, uthållighet och passion. I sina föreläsningar visar Paulin hur vi kan bygga och utveckla gritkulturer för att nå nya framgångar.

Paulin ställer sig frågan om vi gör en tankevurpa när vi lägger stort fokus på talanger och high potentials. Framtidens arbetsmarknad kommer att ställa nya krav på våra företag som inte bara talang och intelligens rår på.

Vad säger forskningen om grit? Paulin baserar sina budskap och metoder på professor Angela Duckworths forskningsstudier på högpresterare inom näringsliv, sportvärld och militär. Kortfattat är grit ett karaktärsdrag som innebär drivkraft, ihärdighet och kämpaglöd. Det står för passion, om att hålla fast vid långsiktiga mål. Om uthållighet och att inte ge upp vid motgångar.

Paulins övertygelse är att målfokuserad träning ger möjlighet att nå de verkliga resultaten. En viktig komponent i att bygga grit är ett så kallat ”growth mindset” i organisationen. Det innebär att man ser att intelligens är något som utvecklas, att hårt arbete lönar sig, att man kan utvecklas och lära nytt, man ser positivt på utmaningar, tar tillvara på kritik och ger inte upp.

Paulins föreläsningar innehåller:

 • Grit – innebörd och betydelse
 • Growth mindset och drivkrafter som viktiga komponenter i att bygga Grit
 • Feedback/feedforward som en viktig del i ett Growth mindset
 • Organisationsperspektivet och individens ansvar för att bygga Grit

Paulin Larsen Berglöf arbetar som managementkonsult, sparringpartner och utbildare med passion för att utveckla chefer, medarbetare och grupper. Att identifiera drivkrafter och arbeta med att ta fram konkreta förslag på utvecklingsplaner utifrån drivkrafterna är en av Paulins styrkor.

 • Paulin är en otroligt professionell talare, det märks att hon är väldigt kunnig och påläst inom ämnet och bra på att strukturera upp föreläsningen så att den följer en röd tråd och fångar åhörarens intresse. Jag tappade inte fokus en sekund för det var superintressant hela vägen!

  Maria Larsson
  Affärsområdeschef, Konsult & Rekrytering
  Agero

Kontakta oss så berättar vi mer om Paulin Larsen Berglöf!
Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
 3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti