Malin Lundskog

Föreläser om: Hälsa, stress, motivation, hållbara medarbetare

Malins föreläsningsrubriker:
– Glad Fri Stark för laget och jaget
– Stressa, det är lugnt!
– Löpning som stresshantering
– Hjulande hälsa
– Nej, motivation räcker inte!

Språk: Svenska

Hemort: Göteborg

Glad Fri Stark för laget och jaget

Malin Lundskog talar om hälsa med inlevelse, ödmjukhet och en rejäl dos humor. Under en föreläsning med Malin får du både expertens kunskap och en människas personliga erfarenhet av såväl en utmattningsdepression som en sistaplats i Göteborgsvarvet.

Malin Lundskog arbetar som föreläsare, målbildstränare, coach, personlig tränare, löpcoach och gruppträningsinstruktör. Hon är en passionerad hälsokreatör som gärna delar med sig av sin professionella kunskap och sina personliga erfarenheter.

Redan när du lämnar föreläsningen kommer dina axlar att ha sjunkit nedåt! Malins fem magiska steg är för dig som vet att hälsan är viktig för att skapa energi och orka göra allt du vill göra och som har dåligt samvete oavsett om du tänker på dig själv och tränar eller tänker på andra och hoppar över träningen (fast du vet att du borde…). Det handlar om att svettas och flåsa, att äta, vila, umgås och om att fira.

Malin bjuder på enkla och konkreta tips som du kan börja använda dig av direkt, både hemma och på jobbet. Hon gör det med glimten i ögat, full av både expertens kunskap och livets erfarenhet.

Med en bakgrund inom kommunikationsbranschen som medie- och kommunikationsvetare, informatör och skribent har Malin förmågan att strukturera sina föreläsningar så att de blir enkla att ta till sig. Hon är flexibel och anpassar sitt innehåll efter situation och publik.

Malin är också medförfattare till boken ”Hälsan i fokus: för framgångsrika ledare” och under 2017 kom hennes bok ”GLAD FRI STARK”  ut – en bok för din hälsa och personliga utveckling, oavsett om du är soffpotatis eller prestationsprinsessa.

Malins mest efterfrågade föreläsningar och workshops:
 • Glad Fri Stark för laget och jaget
  – om hur hälsan agerar hävstång.
 • Stressa, det är lugnt!
  – Om hur du lugnt kan stressa vidare. Eller?
 • Löpning som stresshantering
  – Hur löpningen fungerar som världens bästa (?) stresshanteringsmirakel!
 • Hjulande hälsa
  – Malin visar hur tokigt det är med generella friskvårdsbidrag om företaget ska vinna hållbara medarbetare och lönsamhet.
 • Nej, motivation räcker inte!
  – Malin avslöjar varför motivation inte är tillräckligt och hur dina ursäkter lurar dig att undvika nya hälsosamma vanor.
 • Vilken härlig energi när Malin Lundskog inspirerade F-gruppens Göteborgs medlemmar kring hälsa och hur vi förblir sköna själar och hållbara för våra barn samt i våra karriärer.
  Stort tack Malin för många kloka ord!!

  Pernilla Johnsson
  SEB och F-gruppen

 • Vill göra lite reklam för en dam som heter Malin Lundskog. Hon har workshop för företag i stress och hälsa och hon har även bra coachning på den personliga nivån. Det jag gillar med Malin är att hon har en sund inställning till hälsa och motion och hon får en medveten om att man själv, gör och äger sina val i livet.
  Vi på RS Gruppen har haft Workshopen ”Stressa lugnt”, där vi fick verktyg och insikter om hur vi kan påverka vår egen situation. Tack Malin för två dagar av nyttiga aha:n och nyttiga reflektionsuppgifter!

  Linda på RS Gruppen

 • Stor eloge för framträdandet och det som förmedlades på ett inspirerande och trevligt sätt!!!

  Krister Eliasson
  FMR

 • Tack för dagens strålande föreläsning! Många tankar väcktes i våra fackliga knoppar och kroppar! Alla mycket nöjda!

  Mari LiepTins
  Vision sektion Primärvård/Tandvård

Kontakta oss så berättar vi mer om Malin Lundskog!
Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
 3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti