Philip Gozzi

Föreläser om: Försäljning, social selling

Philips föreläsningsrubriker:
– Stjärnsäljarens framgångsfaktorer
– Ta nästa nivå i social selling

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Stjärnsäljarens framgångsfaktorer

Philip Gozzi föreläser med stort engagemang om hur man blir en stjärnsäljare. Hans föreläsningar ger oss ny kunskap, praktiska verktyg och härlig energi i säljarbetet.

Philips föreläsningar utgår från utbildningskonceptet Stjärnsäljaren som handlar om att förändra konsultens/säljarens säljbeteende och ge de verktyg som krävs för att öka försäljningen. Hans föreläsningar hjälper oss att bli stjärnsäljare inom såväl traditionell försäljning som social selling.

Philip lyfter fram tre grundstenar för modern och framgångsrik försäljning; struktur, säljprocess och social selling. Att skapa ett strukturerat arbetssätt och ha rätt attityd till CRM-systemet kan flytta säljarbetet till ny nivå, menar Philip.

Hur håller man en hög nivå i varje del av säljprocessen? I Philips föreläsningar visar han hur vi kan arbeta med segmentering, mötesbokning, vad vi bör göra före, under och efter säljmötet. Och därmed öka avsluten och merförsäljningen.

Han ger tips och råd om hur man som säljare bygger sitt varumärke på sociala medier och hur det kan leda till fler möten för att stänga fler och större affärer.

Philip har en gedigen bakgrund som säljare och säljchef i internationell miljö. Disciplinerad och strukturerad och alltid med ett skratt nära till hands. Tillsammans med Tomas Wesander gör Philip den populära Stjärnsäljarpodden.

Kontakta oss så berättar vi mer om Philip Gozzi!

Jag blev rekommenderad att träffa Philip för att prata säljutveckling, innan jag hade hunnit kontakta honom, hade han redan styrt upp ett möte. Väl i ett möte visade han snabbt på en gedigen förståelse för uppsökande försäljning och satt sig snabbt in i vår verksamhet. Kort därefter träffade Philip medarbetarna och vann snabbt deras förtroende genom sin prestigelösa och kompetenta stil.

Under samma månad som han var inne och jobbade med oss slog vi nya rekord på säljet, både insats mässigt men även total försäljning. Philip har ett riktigt skönt sätt och är strukturerad och ruggigt driven. Han förtjänar inget annat än mina varmaste rekommendationer.

Tobias Basilius, Reco.se
Är föreläsaren tillgänglig?