Thomas Ek

Föreläser om: Entreprenörskap, ledarskap, marknadsföring, framgång, CSR

Thomas föreläsningsrubriker:
- Designing Good Life – en sann entreprenörsaga
- Nyckelfaktorer för framgångsrikt företagande
- Passion och trovärdigt engagemang

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Designing Good Life
- en sann entreprenörsaga

Thomas Ek föreläser om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med stort engagemang och med tydliga exempel berättar han en spännande och sann entreprenörssaga som ger deltagarna energi och inspiration.

Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek ett framgångsrikt företag tillsammans med sina lojala medarbetare. Med ledord som innovation, design, mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

Samtidigt som Thomas delar med sig av sina erfarenheter som framgångsrik företagsledare, blickar han även framåt och ser nya möjligheter och hur företagen behöver utveckla framtidens marknadsföring.

Thomas föreläser med hög energi och inlevelse och siktar alltid på att förmedla konkreta verktyg som åhörarna kan ta med sig och använda i sin vardag.

Boka Thomas när ni vill inspirera säljteamet, konferensdeltagarna eller hela företaget!

Kontakta oss så berättar vi mer om Thomas Ek!

Vi anlitade Thomas Ek till vårt franchisekonvent i London. Med värme, humor och engagemang berättade han om OBH Nordicas fantastiska resa! Av åtta olika dragningar blev Thomas föredrag det i särklass mest uppskattade!

Urban Johansson, Länsförsäkringar

Vi hade den stora glädjen att ha med Thomas Ek, OBH Nordica på vår roadshow i Örebro, Linköping och Jönköping. Våra gäster (lokala annonsköpare) gav Thomas högsta betyg i den enkät vi genomförde efter eventen. Han bjuder på sig själv, sin historia och OBH´s fantastiska resa på ett underhållande, inspirerande och relevant sätt. Dessutom är han en otroligt härlig människa. Vi kan bara hoppas  att han vill följa med på framtida event!

Mia Strandell, Projektledare Reklamkraft (TV3, TV4 och Kanal 5 i samarbete)
Är föreläsaren tillgänglig?