Gabriel Forss

Föreläser om: Utanförskap, entreprenörskap

Föreläsningsrubrik: - Äntligen

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Köraktivitet, föreläsare & konferencier

Gabriel Forss är känd som en av Sveriges främsta körledare. Varje vecka samlar han mer än två tusen sångare i sina körer.

Gabriel Forss professionella artistkarriär startade med att vinna i Melodifestivalen med låten ”Bara hon älskar mig” som en av medlemmarna i Blond. Utöver musiken har Gabriel även hunnit med att släppa sin första bok “Äntligen” som är en självbiografi.

Körsång - Omvandla arbetsplatsen till en hejdundrande kör
Gabriel har skapat ett helt nytt koncept för teambuilding som går ut på att du och dina medarbetare helt enkelt sjunger tillsammans med en rutinerad körledare. En utmanande, rolig och oförglömlig upplevelse som går att anpassa till alla företag, åldrar och målgrupper.

Körslag - Utmana varandra i ett körslag
Deltagarna delas in i grupper som med hjälp av Gabriel övar in varsin sång. Aktiviteten passar utmärkt under konferensen eller som middagsunderhållning. Isen bryts och skrattmusklerna tränas!
Låtmaterialet kan varieras efter önskemål, alltifrån gospel pop och schlager.

Föreläsning - med eller utan sångaktivitet
En personlig, motiverande och inspirerande föreläsning som inte bara bjuder på en fascinerande livshistoria, men som även ger insikter om entreprenörskap och hur man förenar yrkesrollen med den privata rollen.

Konferencier
Gabriel är en skicklig konferencier med lång erfarenhet av att leda grupper och evenemang. Med honom är ditt evenemang i trygga händer.

Photo: Thomas Engstrom.

Kontakta oss så berättar vi mer om Gabriel Forss!
Är inspiratören tillgänglig?