Angela Ahola

Föreläser om: Bemötande, beslut, drivkrafter, psykologi, samarbete, framgång

Angelas föreläsningsrubriker:
- Skulle du köpa dig själv?
- Skulle du vilja ha dig själv som kollega?

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Konsten att göra intryck

Angela Ahola, doktor i psykologi, vet vad det är som styr våra val och beslut, ger oss bättre förutsättningar att påverka vår omgivning. En humor- och energifylld inspirationsföreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper. 

Vad avgör om andra kommer att gilla oss, lita på oss eller köpa av oss? Det är frågor som förmodligen gäckat mänskligheten sedan urminnes tider. Idag kan en relation få sin början IRL, över telefon eller internet. Frågorna är många: Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer? Varför väljer vi ett varumärke och inte ett annat? Hur kan en organisation skapa förtroende och engagemang?

Angelas föreläsningar baserad på neuropsykologi och socialpsykologi som sammanflätas med dagens kommunikationstrender, sociala mediabeteende och köpbeteendeforskning.

Mycket humor och en del allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om hur vi själva skapar rätt förutsättningar för en god relation. Angelas föreläsningar passar alla som träffar kunder, medarbetare eller vill få ett trevligare klimat på arbetsplatsen.

Ur Angelas föreläsningar:

  • Hur får du andra att gilla dig på 1 minut?
  • De tre viktigaste egenskaperna andra läser av hos dig
  • Bästa digitala intrycket - vad krävs på nätet?
  • Såhär väcker du andras intresse
  • Olika person - olika bemötande
  • Går det att rädda ett dåligt intryck?

Angela Ahola är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken ’Konsten att göra intryck’ (Natur och Kultur). Dessutom driver hon startup’en Tosify. Hon har gästat tvprogram såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, Breaking News med Filip och Fredrik, etc. Samt intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, m.m.

Kontakta oss så berättar vi mer om Angela Ahola!

"Vi hade glädjen att med mitt jobb lyssna på Angelas inspirerande föredrag igår på Åland. Angela är en mästarinna på att framföra sitt budskap och får högsta betyg för sin presentation.

Rekommenderas!"

Birgitta Ekblad, Skattemyndigheten, Åland

"Angela Ahola spoke on our customer event for an audience of high level HRprofessionals. Angela held an entertaining speach, engaging and interesting. She got excellent feedback in our survey afterwards.
Angela was very easy to work with and I recommend her as a speaker."

Hélène Belin, Kommunikationschef / Head of Communication ManpowerGroup Sweden
"Angela Ahola har varit och föreläst för oss, 70 chefer på Polismyndigheten. Hon förklarar, beskriver och exemplifierar på ett strålande sätt hur det första intrycket av en person ofta präglar hur vi ser på personen för all framtid. Något som förstås gäller även personens intryck av oss.  I min vardag, fylld av möten, har jag haft stor nytta av Angelas kunskap. Dels för att tänka på hur jag själv framstår vid det första mötet, dels för att komma ihåg hur det första intrycket av andra instinktivt påverkar mig. Den medvetenheten har hjälpt mig att ge bekantskaper både en andra och en tredje bedömning och på så sätt minskat risken för förlorade goda kontakter på grund av ett misslyckat första möte. Detta är ett effektivt sätt att spara på resurser och tid inom både myndigheter och företag."
Fredrik Wallen, Chef / Police Superintendent Polismyndigheten

"Angela var och föreläste på ett av mina kunders stora och årliga event där jag var konferencier. Mycket har jag lyssnat på, men Angela lämnar ett bestående intryck, handfasta råd och verktyg på hur möta andra människor på bästa sätt. Både i yrkeslivet och privat. Färgstark och engagerande. Alla hennes böcker såldes direkt :)  Tack!"

Päivi Havlund, VD, Ledningssystematik Sverige AB
Är föreläsaren tillgänglig?