Fredrik Swahn

Föreläser om: Kreativitet, mod, våga, mindfulness, balans i livet

Fredriks föreläsningsrubriker:
- Låt lusten att prova vara starkare än rädslan att misslyckas
- Balans i livet
- Mitt i livet

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stjärnsund (Dalarna)

Musikartist, konferencier & föreläsare

Fredrik Swahn är utbildad sångare vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och en fantastisk artist som bjuder på sig själv i alla lägen. Med sin enorma energi och utstrålning har han en alldeles säregen förmåga att skapa en unik publikkontakt.

Tack vare en bred repertoar och mångårig erfarenhet är Fredrik en artist som går hem i alla läger och han har en säregen förmåga att snabbt sätta sig in i olika uppgifter och situationer och lösa dem med bravur. Stor spontanitet är ett av Fredriks kännetecken.

Fredrik har medverkat på och producerat ett tiotal album, har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sitt cv, medverkat i ”Så skall det låta", "Diggilo", programlett "Bollibompa", tävlat i Melodifestivalen (-93) och var ansvarig för sommarplågan ”Herrarna i Hagen” (-92). Fredrik släppte sitt tredje soloalbum ”Mitt i livet” 2014 som också är namnet på hans musikföreställning med Regina Lund som regissör.

Fredriks personlighet skapar trivsel och sprider god stämning både på och bakom scenen, något som är till stor glädje både för ett produktionsteam som för övriga artister.

Fredrik Swahn har medverkat i många större shower och även vid den anrika Nobelfesten och Idrottsgalan. Fredrik fungerar utmärkt även vid internationella tillställningar då han talar flytande engelska och han har många gånger medverkat i sammanhang då det det svenska näringslivet representerats utomlands.

Konferencier

Fredrik Swahn är ofta anlitad som konferencier eller värd vid olika tillställningar, såväl på dag- som kvällstid. På dagen en inspirerande konferencier som kan lotsa gästerna genom konferenssittningen och som dessutom tillsammans med en pianist kan bjuda på ett musikaliskt avbrott om så önskas. Kvällstid agerar han musikalisk värd, ramar in tillställningen och för med varm hand middagen framåt.

Kontakta oss så berättar vi mer om Fredrik Swahn!

"Fredrik har en fantastisk förmåga att engagera publiken och har under många år hjälpt till att göra SSABs viktigaste evenemang, Swedish Steel Prize, till en stor succé för alla på SSAB och för våra kunder som rest dit från hela världen.

Varje år får jag många mail från deltagarna som uttrycker sin stora uppskattning för evenemanget och den känsla av samhörighet som Fredrik hjälpt till att bygga bland deltagarna."

Olof, CEO SSAB AB
Är inspiratören tillgänglig?