Kristin Kaspersen

Föreläser om: Mål, livsbalans, kropp och själ, hälsa, träning, inspiration och motivation

Kristins föreläsningsrubriker:
- Good for you
- Good Morning

Språk: Svenska, Norska, Engelska

Hemort: Stockholm

Good for you

Kristin Kaspersen är en välkänd profil för oss svenskar. Förutom att vara programledare och moderator föreläser Kristin med glöd och engagemang på temat mål, livsbalans, kropp och själ, hälsa, träning, inspiration och motivation. Kristin väver i sina föredrag ihop goda händelser och spännande möten som berikat hennes liv.

Kristin föreläser om att välja rätt tankar så att vi kan ta bättre beslut. Hon pekar på vikten av att vi måste utgå från våra egna behov och vara ärliga mot oss själva.

Framförallt talar Kristin om hur viktigt det är för henne att hon är sann - i kropp och själ. Kristin som själv hade ätstörningar som ung och som varit igenom utbrändhet två gånger vet hur viktigt det är med att ta hand om sig själv och sin hälsa.

Kristin har haft möjlighet att möta människor i olika branscher som på olika sätt vill utveckla sin personal. Hon har lärt sig oerhört mycket och inspirerats av många intressanta personligheter och spännande förebilder. Laddad, nyfiken och full av energi delar hon med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Kristins föreläsningar:

  • Good for you
    Om att välja rätt tankar, hantera utmaningar och hitta den livsstil som man mår bäst av. Hon delar med sig av verktyg som hon använder dagligen.
  • Good Morning
    Om hur vi väcker kroppen och sinnet för att möta dagen på bästa sätt och om hur detta gör skillnad för exempelvis hjärnan och nervsystemet.

Foto: Magnus Ragnvid

Kontakta oss så berättar vi mer om Kristin Kaspersen!
Är föreläsaren tillgänglig?