Peder Tennek

Föreläser om: Skapa positiva vanor, personligt ledarskap, förändringslust, eget ansvar, bemötande, fördomar, skapa kreativare arbetsmiljö, möjligheter eller problem?

Peders föreläsningsrubriker:
- Din inre miljonär
- Du är full av potential

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Helsingborg

Din inre miljonär - du är full av potential!

Peder Tennek har en härlig förmåga att paketera inspiration och tänkvärdheter i ett underhållande format. Peder är gravt synskadad och delar generöst med sig av sina perspektiv och insikter om varje individs faktiska möjligheter – alltid med humor och glimten i ögat.

Din inre miljonär – är en inspirerande föreläsning där den synskadade entreprenören och inspiratören Peder Tennek tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Ser vi möjligheter eller problem? Inställning, flexibilitet, ordval och lusten att utvecklas blir allt viktigare för vår framtid.

Ingen annan än vi själva bestämmer hur vi ska leva, njuta och utvecklas. Varje sekund är ett val och vi ansvarar i alla sammanhang för hur vi låter oss påverkas av omgivningen. Vi är fulla av inre tillgångar som bara väntar på att få komma fram.

Under hela sin karriär har Peder Tennek arbetat som entreprenör i olika branscher och projekt, alltid med en vision om att skapa framgångsrik ”mindset” och kreativa lösningar. Peder motiverar till ett öppet sinne och gör det möjligt att komma åt förmågan och inspirerar till att våga testa nya vägar – oavsett bransch eller verksamhetsområde.

Ur föreläsningen:
  • Hur kan nyfikenhet och ett öppnare sinne påverka vår framtid?
  • Hur skapar vi nya vanemönster?
  • Hur får vi en mer positiv miljö, både på arbetsplatsen och i privatlivet?
  • Hur ser våra livsmönster ut när allt styrs digitalt och det mesta kontrolleras från en App?
  • Världen förändras med en rasande fart, hur mycket förändras du?
  • Hur påverkas din situation och vad kan vi göra för att hänga med?

Föreläsningen kan också kombineras med workshop.

När Peder bokas till konferenser, seminarium och personalutvecklingsdagar är det många som upplevt ett adderat mervärde för helheten av evenemanget. En 100% tänkvärd och inspirerande föreläsning utlovas och alla får något med sig hem.

Kontakta oss så berättar vi mer om Peder Tennek!

Med värme och humor berättade Peder hur ett handikapp inte begränsar livets möjligheter. Peder trollband oss med sin livsbejakande inställning och med sin känslomässiga berättelse om livets möjligheter och utmaningar. Föreläsningen berörde på djupet och flyttade perspektiven. Detta var storytelling på riktigt.

Ola Falck, Personalchef, Åstorps kommun

Vi på Capio Medocular träffar dagligen personer som har problem med sina ögon/sin syn. Otroligt inspirerande att på vår kick off få höra Peder Tennek, som själv är synskadad, prata om att “inget är omöjligt” och att det är man själv som individ som bestämmer vilken inställning man ska ha i alla olika situationer. Föreläsningen har inspirerat oss såväl i vårt dagliga privata liv som i kontakten med våra patienter.

Malin Westerberg, Enhetschef, Capio Medocular Stockholm

Vi var drygt 200 personer som lyssnade på Peder, ett fantastiskt framträdande, där vi fick lära oss att se möjligheter, inte hinder. Peder utstrålar värme, energi och pondus. När Peder kommer in är det ingen som vet att han är gravt synskadad, men när han tar på sig ett par svarta solglasögon och en käpp, blir det alldeles tyst i lokalen. Peder ställer frågan, förändras bilden av mig nu? Peder berättar om sitt handikapp och att det aldrig låtit hindra honom från att göra det han vill. Det handlar om attityd. Begränsningarna sitter i huvudet. Antingen ser man hindren eller så ser man lösningar. Peders föredrag gick rakt in i hjärtat på alla som var där, en fantastisk person med ett fantastiskt budskap.

Bengt Sturesson, Näringslivet Falkenberg
Är föreläsaren tillgänglig?