Måns Möller

Föreläser om: Mål, motivation, drivkrafter, motgångar, stress

Måns föreläsningsrubriker:
- Att nå sina mål
- Jävla pajas
- Öka livet!

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Att nå sina mål

Måns Möller föreläser om hur vi kan nå våra mål, möta motgångar och hantera stress. I hans inspirationsföreläsningar blandas humor och allvar med stor värme.

Att nå sina mål

I maj 2015 gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust - 420 mil på 24 dagar över USA. Det här är ett föredrag om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och att nå sina mål. Föreläsningen innehåller många goda skratt men framförallt väcker det frågor:

  • Hur jobbar vi själva som grupp och hur ska vi som organisation förbättra oss?
  • Vad har vi för mål?
  • Hur skall vi förbereda oss för att komma dit?
  • Hur gör vi när all planering åker ner i papperskorgen på grund av akuta kriser som uppstått?
  • När vi väl gått i mål hur hittar vi motivationen till att utmana oss själva igen?

- Någon idrottsman blir jag aldrig men som individualist har jag fått ett helt nytt sätt att tänka när man ger sig in i projekt där man skall jobba som grupp, säger Måns.

Jävla pajas

Hur tacklar man situationen att livet ställs upp och ned samtidigt som man försöker hålla karriären igång? I den här inspirationsföreläsningen berättar Måns med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom.

Nu ökar de stressrelaterade sjukskrivningarna markant igen i Sverige. Vilka tekniker kan man använda för att minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet?

Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo. Bara närhet och en väldig massa kärlek.

Öka livet!

Om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken. Stressforskaren Dan Hasson och Måns Möller håller en upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta?

Dan Hasson och Måns Möller

Detta är infotainment när det är som bäst! Måns Möller och Dan Hasson kombinerar i en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att öka välbefinnandet i livet.

Öka livet! Ger seminariedeltagarna nyckeln till hur individer kan motverka skadlig stress och vad man kan göra i organisationer för att uppnå högre effektivitet, hälsa och välbefinnande. Vad som skiljer denna föreläsning från andra är att all information baserar sig på senaste forskningsrönen. Dessa kunskaper blandas med humor och ger alla närvarande en oförglömlig upplevelse.

Måns kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Robert Eldrim, Sanna Dahlen

Kontakta oss så berättar vi mer om Måns Möller!

Måns är en varm och härlig person att arbeta med och han levererar alltid på topp. Med snabba repliker, mycket humor men samtidigt ett stort allvar får han med sig publiken från start till mål.

Anna Wikestedt, Wikestedt Event
Är föreläsaren tillgänglig?