Helena Berggren

Föreläser om: Företagskultur, ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje, grupputveckling, personligt ledarskap, service, bemötande, mental träning, varumärke, attityder, kommunikation

Helenas föreläsningsrubriker:
- Jag-glädje, livsglädje och arbetsglädje
- Företagskultur – framgångsfaktor no 1
- Attityd och kommunikation

Språk: Svenska

Hemort: Göteborg

Ledarskap & Medarbetarskap

Helena Berggren är energi och drivkraft. Med stor social kompetens och närvaro skapar hon engagemang och resultat hos både sig själv och hos dem hon möter. Hon är en sann inspiratör som föreläser med stor inlevelse, humor, positiv energi, högt tempo, pondus och passion. Hon har stor närvaro och tydlighet i sina budskap.

Helenas föreläsningar är igenkänning och aha-upplevelser. Inte sällan använder hon sig själv som en självklar referens vilket gör att budskapet når åhöraren på ett mycket slående sätt. Anekdoter blandas med fakta. Det syns att Helena älskar sitt jobb, hon levererar passionerat och insiktsfullt. Mycket humor och stort engagemang i allt hon gör. När man anlitar Helena kan man lita på leverans – och lite till.

Helena har arbetat med ledarskap de senaste 20 åren, både nationellt och internationellt. Som 27 åring blev hon Sverigechef inom logistikbranschen. Därefter har hon jobbat med service, rekrytering, försäljning och utbildning. Hon har byggt 4 av Sveriges 10 bästa team när det gäller affärsnätverk.

Helena är förutom aktiv 3-barnsmor, entreprenören som byggt två bolag. Hon har sedan 1996 hjälpt över 7000 personer att finna en hållbar livsstil. Helena har haft ett eget radioprogram i P4 Radio Göteborg med 250 000 lyssnare per vecka. Helena var finalist till titeln “Årets Affärsnätverkare 2015”. Sedan 2004 arbetar hon heltid som organisationskonsult och föreläsare.
Helena är gästföreläsare inom organisation- och ledarskap vid Lunds Universitet och utbildar i entreprenörskap och affärsmannaskap på IHM Business School.

Helenas expertkompetens är företagskultur, ledarskap, medarbetarskap, grupputveckling, balans i livet genom hållbart personligt ledarskap, service och bemötande, arbetsglädjen mental träning, varumärke samt attityd och kommunikation.
Helena har en förmåga att kombinera tydlighet med ett trevligt sätt som gör henne till en lysande facilitator. Helena kan även bokas som moderator!

Helena är en stark genomförarkraft med stort driv. Hon engagerar, motiverar och skapar resultat. Hennes devis är:

”Resultat får du inte av vad du VET utan av vad du GÖR”.

Kontakta oss så berättar vi mer om Helena Berggren!

"Helena Berggren möter sin publik på ett avväpnande sätt och erbjuder en underhållande och insiktsfull introduktion kring organisationsteori och beteendevetenskap kryddat med en stor portion humor.

När hon fick uppdraget för vår organisation lade hon sig vinn om att förstå vad vi ville åstadkomma och hittade precis rätt nivå för att inspirationsdagen för serviceenhetens 250 medarbetare skulle bli just inspirerande och starten på något nytt istället för bara ett tomtebloss."

Susanne Fägersten Sabel, Fd Servicechef vid Göteborgs universitet

"Efter att ha lyssnat på Helenas fantastiska föreläsning om balansen i livet och insett värdet av Jag-glädje så är jag helt omtumlad! Hon lyckades sätta fingret på en mängd sanningar som varit alldeles för lätta att glömma bort och jag gick därifrån som en ny människa!

Jag kan varmt rekommendera andra att gå och lyssna på Helenas föreläsningar!"

Kjell Svensson, Monitor Larm och Bevakning
Är föreläsaren tillgänglig?