Mia Hultman

Föreläser om: Värderingar, kommunikation, förändringar, ledarskap, medarbetarskap

Mias föreläsningsrubriker:
– Värdefullt ledarskap
– Värdefullt medarbetarskap
– FÖRändring
– Koden till framgång
– Vad betyder vi för våra kunder?
– #metoo: vår framtid tillsammans

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Värdefullt ledarskap & medarbetarskap

Med över tjugo års erfarenhet av värderings- & förändringsarbete kallas Mia Hultman ”värderingarnas rockstar”. Som en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete, har Mia arbetat med kunder från olika branscher som Adidas, Systembolaget och Preem.

I sitt arbete som föreläsare, facilitator och författare är Mia Hultman otroligt uppskattad, dels för sin expertis men även för hennes förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen, egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom området.

Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings- och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individ. Genom att skapa förståelse för hur värderingar både internt och externt formar verksamheten, medarbetare och kundkretsen har Mia hjälpt stora företag och organisationer att driva sin egna positiva förändring, framgång och implementera bestående resultat.

Oavsett om det rör sig om en föreläsning eller ett större förändringsarbete har Mia en talang för att lyssna och anpassa sitt arbete efter målgrupp och bransch. I sitt arbete med större förändringsprocesser har Mia bland annat arbetat med Systembolaget, Kommuner, BankGirot, HSB, Preem, SATS, Sophiahemmet, Schibstedt – alla med fantastiska resultat.

Författaren Mia Hultman

Som författare med fokus på förändring och värderingar har Mia skrivit tre böcker med olika perspektiv som utgångspunkt. Som Mia själv formulerar det: Det är inte en värdegrund, utan en värdekultur. En värdekultur driver sig själv vidare, skapar värde och öppnar upp för möjligheten att utvecklas.

 • I föreläsningar, utbildningar och i möten med grupper är Mia professionell och samtidigt personlig och närvarande. Hennes stora erfarenhet från näringslivet och sporten gör att hon har mycket av dela med sig av, alltid på ett spännande och pedagogiskt sätt. Passionen för värderingar lyser naturligtvis igenom och inspirerar!

  Louise Dahlén
  HR, Systembolaget

 • Mia delar alltid generöst med sig av sin positiva energi och mångfacetterade erfarenhet i ett medvetet budskap som kan översättas till din ”vardag”. Hennes erfarenhet av att föreläsa och nå fram samt hennes skicklighet att läsa in och möta både individer och grupper där de befinner sig gör mig lugn som beställare. Mia lyckas med konsten att sortera, visualisera samt skapa värde och förflyttning inom ledarskap likväl som medarbetarskap.

  Rina Jacobsson
  HR-Chef, UC

Kontakta oss så berättar vi mer om Mia Hultman!
Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
 3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti