Emma Lindblom

Föreläser om: Kost, träning, hälsa, idrottsnutrition

Emmas föreläsningsrubriker:
- Kost för prestation
- Kost och träning hur gör man egentligen?
- Myter och trender inom kost och träning

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Myter och trender inom kost och träning

Emma Lindblom föreläser om hur vi kan optimera våra prestationer. Vi får ta del av aktuell kunskap om trender och myter inom kost och träning. Emma inspirerar dig till att göra bra val och hitta en livsstil som passar just dig oavsett om du är elitidrottare, motionär eller funderar på att starta en hälsosam livsstil.

Emma Lindblom är legitimerad dietist, idrottsnutritionist, har en master i Exercise Science samt olika träningsutbildningar. Hon föreläser regelbundet och arbetar dagligen med landslagsidrottare för Riksidrottsförbundet samt är Runner’s Worlds kostexpert och har skrivit flera böcker. Emma har många års erfarenhet av att jobba med hälsa, välmående och prestation.

Att vara hälsosam betyder inte enbart att man ska klara vardagen och vara frisk utan man ska också må bra fysiskt och psykiskt samt ha roligt, menar Emma. Äta bra och god mat, träna rätt och sova är alla viktiga delar för att nå en hälsosam livsstil. Att optimera prestationen genom bra val är något Emma brinner för. Alla presterar; vissa på mästerskap, andra på jobbet och ibland är det en prestation att vara på rätt plats vid rätt tid.

Emma tror på:
  • Man behöver inte göra allt perfekt jämt.
  • Man kan äta allt men inte jämt.
  • Det viktiga är att du rör på dig. Träning kan vara blod, svett och tårar men det måste inte vara det.
  • Att hitta en bra BALANS är nyckeln till framgång, och det finns inget facit.

Emma skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och workshops, hennes föreläsningar är faktabaserade och tar upp aktuella råd och rön samt innehåller praktiska tips som man kan ta till sig direkt.

Kontakta oss så berättar vi mer om Emma Lindblom!
Är föreläsaren tillgänglig?