Frida Boisen

Föreläser om: Digital succé, sociala medier

Fridas föreläsningsrubriker:
- Digital succé: så lyckas du med sociala medier

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Digital succé – så lyckas du med sociala medier

Frida Boisen är en av Sveriges bästa digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.

Vill ni på koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier? Vill ni gillas och delas av ett större antal potentiella kunder, samarbetspartners eller följare?

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Frida delar med sig av konkreta, effektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.

Vilken sociala mediekanal ska vi välja? Hur får vi upp följarantalet? Vad gör en riktig bra livesändning? Vad är egentligen dark social – och hur kan du och din affärsverksamhet använda er av det på bästa sätt? Det är frågor som Frida kan ge svar och klarhet i.

Hon kommer ständigt med nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp relevansen och briljansen i din storytelling för dina följare.
Missa inte Fridas föreläsning och låt henne förändra din inställning till sociala medier för alltid. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av möjligheterna!

Utmärkelser, TV och boksläpp

Frida är VP och digital chef för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är författaren bakom boken "Digital Succé - så lyckas du med sociala medier”. Vi har även sett Frida som programledare i Lyxfällan och i höst (2018) kommer hon även att inta jakten på näthatare i programmet Trolljägarna.
2017 blev hon framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till årets Digitala Ledare, är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.
Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som sociala medier-expert.

Frida kan bokas som: konferencier, moderator, föreläsare, samtalsledare.

Kontakta oss så berättar vi mer om Frida Boisen!

"Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare - vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida!

Så: Stort tack!"

Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

"Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna!

Tack!"

Thérèse Lundquist, Bergendahls
Är inspiratören tillgänglig?