Mi Ridell

Föreläser om: Kommunikation, kroppspråk, presentationsteknik

Mis föreläsningsrubriker:
- Be a rockstar at work: Ditt kroppsspråk i affärsrelationer
- Bli trygg på scenen: Lär dig konsten att ”ta” en publik
- 100% körglädje: Teambuilding med körsång

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Borgholm/Öland

Be a rockstar at work

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter. Hon arbetar som föreläsare, moderator och sångerska. Mi föreläser inom ämnena kommunikation, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje.

Som föreläsare talar Mi Ridell om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation.

I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. H2H- Human to Human; är viktigast av allt.

Hon ger workshops och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck. Mi bokas också som moderator och konferencier, läs mer här.

Författaren Mi Ridell

Mi Ridell kroppen-ljuger-aldrig-konsten-att-tala-kroppssprakMi har även skrivit boken ”Kroppen ljuger aldrig - konsten att tala kroppsspråk” tillsammans med polisen Lucas Bruhn. Boken används bland annat som kursmaterial till Försvaret, Polisen och Säkerhetspolisens specialutbildningar.

Teamaktivitet

Ni kan även anlita henne som körledare, där hon lär alla medverkade oavsett förkunskaper att sjunga i kör utan några som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. Passar utmärkt som teambuilding!

Foto: Agata Jensen

Kontakta oss så berättar vi mer om Mi Ridell!

Tusen tack för ytterligare en fantastisk föreläsning full av inspiration och livsglädje och många bra tips på hur vi kan bemöta våra kunder/patienter och ge dem en positiv upplevelse.

Kristina Stenhammar, Johnson&Johnson Vision Care

Tack för föreläsningen på KS i Solna. Mycket tänkvärt och du var strålande.

Robert Larsén, Röntgenkliniken, Karolinska Sjukhuset
Är föreläsaren tillgänglig?