Per Holknekt

Föreläser om: Varumärke, entreprenörskap, kreativitet

Pers föreläsningsrubriker:
- Passion for branding
- Kan jag, kan du, kan vem som helst

Språk: Svenska; Engelska

Hemort: Stockholm

Kan jag, kan du, kan vem som helst

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per Holknekt har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj på grund av missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld.

Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bland annat Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar; värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst

Kontakta oss så berättar vi mer om Per Holknekt!

Jag skulle bara vilja tacka dig för ditt fantastiska tal hos oss. Jag har aldrig lyssnat på en talare som visat mer öppenhet och ärlighet än du gjorde. Vi har pratat mycket om ditt tal efteråt och vi blev alla väldigt gripna av både dig som person och det du sa!

Hej Per! Var på ditt föredrag idag och måste säga att din presentation var något av det bästa jag varit med om. Jag har varit företagare i 20 år i några olika företag och har varit på många föreläsningar men ditt var något alldeles speciellt och det handlade mycket om ditt sätt att framföra det samt att det var intressanta berättelser.

Hej Per! Jag satt i publiken igår. Jag ville bara tacka dig för igår! Du gav mig mycket att fundera på. Jag fick inspiration i mitt företagande samtidigt som jag känner tacksamhet för allt jag har.

Är föreläsaren tillgänglig?