Yamina Enedahl

Föreläser om: Prestation, mål, motivation, mental träning, ledarskap, innovation

Yaminas föreläsningsrubriker:
- Tre prestationsmyter
- Inre ledarskap för yttre framgång
- SMARTa mål på nytt sätt

Språk: Svenska, engelska

Hemort: Stockholm

Prestationsmyter
- vad vi kan lära av fridykning

Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, föreläsare, och licensierad mental tränare. Yamina föreläser om hur man skapar prestationsmiljöer så att varje individ hittar sin fulla kraft. Ingen lämnar rummet utan att börja reflektera – för att agera bättre!

Yamina Enedahl har mer än femton års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare på olika nivåer och i alla samhällsgrupper. Yaminas föreläsningar handlar om prestation, motivation, innovation och ledarskap.

Deltagarna får följa med på vindlande resor genom skratt, spänning, motgångar och medgångar där Yamina frikostigt bjuder på sig själv. Undervattensvärlden är mystisk, vacker och spännande – liksom de bilder hon visar. Hon utmanar traditionella prestationsmyter och höjer blicken mot samarbete, lyhördhet och glädje.

Efter att själv upplevt för den traditionella prestationskulturen som elitsimmare, avslutade Yamina sin simmarkarriär vid 14 års ålder. Hon hittade fridykningssporten några år senare genom ett fantastiskt möte med en gigantisk manta i Indonesien.

Under sina studier vid Skandinaviska Ledarhögskolan, utvecklade hon en ny prestationskultur och inre ledarskapsprinciper som skulle leda fram till Sveriges första världsrekord i fridykning och året där på ta DIF/Älvsjö till SM guld.

Under sitt yrkesverksamma liv har Yamina fortsatt att förfina och utvidga sina perspektiv för ledare och organisationer i privat så som offentlig sektor. Hon har skapat samarbetsstrategier för skola, polis och socialtjänst. Med hjälp av lean management har Yamina utvecklat fem olika arbetsmarknadsprogram och startat upp två nya kontor från grunden. Yamina tar även uppdrag som moderator, läs mer här.

Yamina är också författare till boken ”Under Ytan-Mentala höjder ur själens djup” (2014).

Kontakta oss så berättar vi mer om Yamina Enedahl!

Grym föreläsning som var både intressant och givande! Jag gillade verkligen det praktiska och har fått en ny syn på hur man kan förhålla sig till sina prestationskrav.

Är föreläsaren tillgänglig?