Mike Florette

Föreläser om: Arbetsglädje, motivation, psykopater på jobbet, hjärnan och tekniken

Mikes föreläsningsrubriker:
– Digitaliseringens effekter
– Hjärnan & Tekniken

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Ladda hem som pdf

Hjärnan och den moderna tekniken

Häng med Mike Florette i en spännande föreläsning om den moderna teknikens svindlande möjligheter och utmaningar i förhållande till hur vår hjärna faktiskt fungerar.

Genom att förstå hjärnan kan vi dra nytta av alla fördelar som digitaliseringen medför. Forskning har visat att hjärnan ganska snabbt anpassat sig till vår nya digitala verklighet.

Men det gäller inte hela hjärnan. Delarna som hör till den så kallade ”reptilhjärnan” är inte lika anpassningsbara eftersom de är kopplade till våra instinkter som överlevnad, stressreaktioner och rädslor.

När vi förstår att vissa delar av hjärnan ”är kvar på stenåldern” kan vi också inse vad inte kan åstadkomma med digitalisering. På det här seminariet får du konkreta exempel och verktyg för att hantera utmaningarna och maximera de positiva effekterna av digitaliseringen.

Mike Florette är känd författare och föreläsare som syns flitigt i media. Alla hans föreläsningar är roliga, underhållande och baseras på den senaste forskningen inom neuropsykiatri och psykologi.

  • Vi pratar fortfarande om dig på arbetsförmedlingen nere i Småland. Verkligen träffsäkert innehåll å oerhört skickligt framfört.

Kontakta oss så berättar vi mer om Mike!

Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
  3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti