Gunnar Söderström

Föreläser om: Motivation, arbetsglädje, medarbetarskap, mental träning, attityder, hälsa, friskvård

Gunnars föreläsningsrubriker:
- Stärk arbetsglädjen och medarbetarskapet
- Hitta kraften att nå målen
- Våga vara bra

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Samarbetsklimat & Arbetsglädje

Gunnar Söderström är en av de mest entusiasmerande föreläsarna som vi sett på länge. Han har förmågan att leverera en energiboost med långtidseffekt till individer och grupper. Hans inspirationsföreläsningar om samarbetsklimat och arbetsglädje får högsta betyg av kunderna.

Gunnar Söderström föreläser om hur man skapar en bra känsla i kroppen för att kunna skapa bättre prestationer. Det blir konkret och användbart när han talar om samarbete och arbetsglädje. Igenkänningsfaktorn är hög och det blir tydligt hur ledare och medarbetare utgör varandras arbetsmiljö och hur vi kan förbättra den.

Gunnar vet vad vi behöver för att stärka vårt välmående och plocka fram vår inneboende kraft och potential. Hans idrottsbakgrund och lärdomar därifrån har visat sig vara mycket användbara även i arbetslivet, både på individ- och gruppnivå.

Gunnar är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999 – 2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Fram till 2017 har han haft över 25 000 träningar och behandlingar. Gunnar är ansvarig för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan. Som Swedish fitness coach ingår utbildningar och uppdrag åt FIFA, bland annat under fotbolls-VM i Brasilien 2014. På tv-programmet Vardagspuls har han medverkat som löp specialist inför Lidingöloppet.

Gunnar har varje år löp- och skidträningar för hundratals deltagare samt spinning och fyspass på Form träning och hälsa. Han har stor erfarenhet av att arrangera löplopp. Gunnar är en av Sveriges bästa speaker inom löpning och triathlon med erfarenhet från bland annat SM och VM i triathlon.

Inspirerande föreläsningar

Föreläsningarna är alltid mycket inspirerande och ämnena varierar från hur man skapar en ny vinnande känsla och hanterar utmaningar på arbetet till hur man kommer igång med sin friskvård.

Underbara exempel varvas med den senaste forskningen. Gunnar har en förmåga att beröra publiken genom att bjuda på sig själv och berätta roliga anekdoter från arbets- och idrottsvärlden.

Kontakta oss så berättar vi mer om Gunnar Söderström!

"Gunnar är grym!

Med en fantastisk energi och målmedvetenhet fick han ledning och medarbetare att engagera sig till 100% i arbetet att formulera en gemensam vision. Dessutom lämnade han den bästa känslan i oss alla genom en inspirerande föreläsning om vår egna mentala kraft och att ingenting är omöjligt."

Ulrika Moström Ågren, VD, Reklambyrån Zellout

"Gunnar har byggt och jobbat med hela vårt team i över tre år, det är en enorm resurs både på den fysiska och mentala planet."

Jonas Eriksson, f.d. VM-domare och affärsman

"Det är den mest inspirerande föreläsare jag någonsin hört."

Ulrika Sandmark, Förbundskapten, simning

"Gunnar har en förmåga att ta fram det bästa ur allt och alla.

Hans personlighet lämnar ingen oberörd."

Christopher Sallén
Är föreläsaren tillgänglig?