Ann Westin

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Stand-up, konferencier, moderator

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad hela tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”.

Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund.

Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Författaren Ann Westin

År 2016 släppte Ann sin första bok – ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”. Under våren 2017 medverkar Ann i ”Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bland annat Krister Henriksson och Jessica Liedberg.

Ann kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Fotograf: Robert Eldrim

 • Ann Westin – svensk komiker och korad till årets komiker två gånger – underhöll oss på scenen under kvällen. Jag skrattade så jag grät – på riktigt.

  Svenska Narkotikapolis föreningen

 • Årets Tema på Peace & Love var PASSION! Att stå framför en festivalpublik, där åldersspannet går mellan 15 – 80 är en prövning för vem som helst. Ann talade om passion på ett ovanligt modigt, personligt och innerligt sätt. Naturligtvis gav hon också bevis på varför hon kallas Sveriges roligaste kvinna – och den blandade publiken svarade med både skratt och tårar…och ovationer som aldrig ville ta slut!

  Maria Anderberg
  Senior Advisor, Peace & Love / Kulturproduktionen

 • Med sitt härliga kroppsspråk, sin klockrena mimik och råbarkade humor framkallar hon skrattsalvor med skämt om nedskärningar i svensk vård, om prinsessan Madeleines amerikadialekt och – där kom den – Jimmie Åkesson. Det går att vara asrolig samtidigt som man tar ställning – Westin visar det klart och tydligt.

  Gävle Dagblad

Kontakta oss så berättar vi mer om Ann Westin!
Är underhållaren ledig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag som matchar era önskemål
 3. Ni väljer underhållare och vi skickar en bekräftelse