Ann Westin

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Komiker och konferencier

I över 25 år har Ann Westin  roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer.

Ann Westin får verkligen med alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars

Ann har sedan debuten utvecklat en helt egen stil och när hon går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt. Hon har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020.

Ann har även synts i rad olika tv-program såsom Bäst i test, Släng dig i brunnen, Time-Out och är återigen aktuell i sketchprogrammet Trevlig helg på Svt. Hon har även synts i flera filmroller, senast i Helena Bergströms Dancing Queens.

Författaren Ann Westin

År 2016 släppte Ann sin första bok – ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”. Under våren 2017 medverkar Ann i ”Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bland annat Krister Henriksson och Jessica Liedberg.

Ann kan bokas som komiker, konferencier och föreläsare.

Fotograf: Robert Eldrim

 • Ann Westin – svensk komiker och korad till årets komiker två gånger – underhöll oss på scenen under kvällen. Jag skrattade så jag grät – på riktigt.

  Svenska Narkotikapolis föreningen

 • Årets Tema på Peace & Love var PASSION! Att stå framför en festivalpublik, där åldersspannet går mellan 15 – 80 är en prövning för vem som helst. Ann talade om passion på ett ovanligt modigt, personligt och innerligt sätt. Naturligtvis gav hon också bevis på varför hon kallas Sveriges roligaste kvinna – och den blandade publiken svarade med både skratt och tårar…och ovationer som aldrig ville ta slut!

  Maria Anderberg
  Senior Advisor, Peace & Love / Kulturproduktionen

 • Med sitt härliga kroppsspråk, sin klockrena mimik och råbarkade humor framkallar hon skrattsalvor med skämt om nedskärningar i svensk vård, om prinsessan Madeleines amerikadialekt och – där kom den – Jimmie Åkesson. Det går att vara asrolig samtidigt som man tar ställning – Westin visar det klart och tydligt.

  Gävle Dagblad

Kontakta oss så berättar vi mer om Ann Westin!
Är underhållaren ledig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag som matchar era önskemål
 3. Ni väljer underhållare och vi skickar en bekräftelse