Martin Lagos

Föreläser om: Identitet, kultur, mångfald

Martins föreläsningsrubrik:
- Jag är inte min nation

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Jag är inte min nation

Martin Lagos är en ung stjärna med flera års erfarenhet som professionell komiker. Han är idag ett namn att verkligen räkna med. Martin föreläser om identitet och kulturella skillnader.

Behöver man verkligen vara stolt för att känna sig som hemma och som en del av ett samhälle?

På ett humoristiskt sätt berättar Martin Lagos om identitet och kulturella skillnader. Om att försöka vara duktig och fördomsfri men hur det också kan bli fel när man försöker för mycket.

Martin själv är född och uppväxt i en stockholmsförort med en svensk mamma och en chilensk pappa, men har bott periodvis i Sydamerika.

Även när Martin gör standup berör han samhällsaktuella ämnen på ett ödmjukt, engagerat och personligt sätt.

I augusti 2011 vann Martin Lagos priset för ”Årets bästa nykomling” på Svenska Standupgalan med motiveringen: ”Årets pris för bästa nykomling går till en ny stjärna som ständigt förnyar sig, alltid rolig att se. När det dessutom är roligt och intelligent material så är valet ganska självklart. The sky is the limit.”

“Jag är inte min nation” är en ung mans berättelse om hur det är att leva i dagens Sverige.

Martin kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Marko Holmgren

Kontakta oss så berättar vi mer om Martin Lagos!

Vi är oerhört nöjda – många tyckte att Martin var en frisk fläkt på stå upp himlen. Eftersom vi haft många tunga namn tidigare år så kändes Martins uppträdande väldigt ”fräscht i ny förpackning”!!

Harriet Nilsson, KFV Marknadsföring

Tack Martin för en riktigt bra insats som både moderator och standupkomiker på Barnrättsdagarna! Med humor och värme lotsade du de närmare 800 deltagarna genom konferensen och bidrog till ett öppnare klimat. Du var både lyhörd för våra (arrangörernas) önskemål och tog egna initiativ som moderator – en väldigt lyckad kombination!

Susanne Björk, Projektledare, Barnrättsdagarna
Är föreläsaren tillgänglig?