Rune Larsson

Föreläser om: Mål, motivation, attityder, uthållighet, äventyr, hälsa

Runes föreläsningsrubriker:
- Mål och Motivation
- Konsten att orka
- Konsten att skaffa en fysisk livsstil, och behålla den

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Trollhättan

Överträffa dig själv

Rune Larsson är föreläsare, skribent, lärare, ultradistanslöpare och äventyrsturist. Han har en passion för att få människor att orka och att överträffa sig själva, och han har lärt sig den konsten genom att åtskilliga gånger genomfört extrema kraftprov.

I många år var Rune Larsson en av världens bästa ultradistanslöpare och efter tävlingskarriären växlade han över till att genomföra diverse äventyr, som till exempel att ro tvärs över Atlanten, springa över hela kontinenter, och bestiga höga berg.

Han har varit ledare på åtskilliga träningsresor och där lyckats få flera hundra vanliga motionärer att överträffa sig själva genom att springa upp mot sex mil, trots att de kanske aldrig tidigare sprungit längre än 15 kilometer.

Rune föreläser med mycket humor om attityder, mål, motivation och konsten att orka, samt om hur man kan skaffa en fysisk livsstil och behålla den.

Rune anpassar alltid sina föreläsningar utifrån kundens behov och önskemål. Han utgår från de sammanlagt elva timmar av föreläsningsmaterial han inom:

  • Mål och motivation
  • Attityder
  • Konsten att orka
  • Konsten att skaffa en fysisk livsstil – och behålla den
  • Äventyr - Runes egna lärdomar från sina olika äventyr
  • En ultradistanslöpares sinnestillstånd
  • Var med och skapa framtiden

Sedan 2003 har Rune föreläst professionellt både i Sverige och i andra 16 länder. Eftersom han har en amerikansk universitetsexamen, Bachelor of Arts Degree in Physical Education, föreläser han gärna även på engelska.

Förutom att föreläsa är Rune författare och krönikör i tidskriften Runner’s World.

Kontakta oss så berättar vi mer om Rune Larsson!
Är föreläsaren tillgänglig?