Gustav Stenbeck

Föreläser om: Hållbarhet, förändring, affärsutveckling

Gustavs föreläsningsrubriker:
- Där hållbara och lönsamma affärer möts
- Business and Sustainability

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Hållbar succé – när hållbara och lönsamma affärer möts

Gustav Stenbeck talar med entusiasm om hur hållbarhet påverkar hur företag gör affärer idag och hur det kommer att förändra hur vi gör lönsamma affärer i framtiden.

Gustavs föreläsningar kännetecknas av optimism, realism och en stor portion humor. De vänder sig alla som vill utveckla framtidens hållbara organisationer och skapa klimatlösningar som gör stor skillnad.

Gustav Stenbeck är en inspirerande teknikoptimist som ger oss perspektiv och insikter hur vi kan utveckla vårt hållbarhetsarbete och bidra till en bättre framtid.

Han utgår från sina erfarenheter att driva, utveckla och investera i företag inom Green Tech. Han har även varit hållbarhetschef på Petter Stordalens Nordic Choice och utsågs under den tiden till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer.

Han är en flitigt anlitad föreläsare i Sverige och internationellt där han pratar om att gå från tanke till handling i hållbarhetsfrågorna och samtidigt skapa lönsamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer om Gustav Stenbeck!

"Genom sitt sätt att binda fakta med egna erfarenheter och reflektioner, skapar Gustav en miljö som väcker deltagarnas egna tankar. Jag har haft förmånen att vid flera tillfällen ha anlitat Gustav som en del i övningar som behöver leda till aktivitet och beslut och då har Gustavs introduktioner och engagemang varit en viktig del.

Att han har humor och bjuder på sig själv öppnar också det människors öron."

Gunilla Svensson, Dina Försäkringar

I hired Gustav as a speaker for an event in the sustainable building business.

My experience with Gustav can be described with three words: Inspiring, enlightening and professional!"

Helga Gimse, Sweden Green Building Counci
Är föreläsaren tillgänglig?