Lennart R Svensson

Föreläser om: Kroppsspråk, kommunikation, samverkan, improvisationsteater

Lennarts föreläsningsrubriker:
- Jag hör vad du säger och ser vad du menar
- Mänskliga möten – så funkar det

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Kroppsspråk, samverkan och kommunikation

Lennart R Svensson är professionell skådespelare som underhåller, utvecklar och utbildar. Han levererar en unik blandning av skådespel och föreläsning. Det är mycket interaktivitet, samtal och öppenhet så att deltagarna känner att de verkligen deltar. Välkommen att läsa mer om spännande uppdrag med allvar och skrattgaranti.

Mänskliga möten leder lätt till missförstånd och onödiga konflikter om man inte vet hur samspelet fungerar. Lennart visar i sina föreläsningar hur lätt vi missuppfattas av andra människor, när gester och mimik skickar budskap som kan vara helt motsatta mot vad vi säger.

Lennart visar oss också hur vi med enkla medel kan förändra vår omgivning genom vårt eget beteende, och hur vi gör för att snabbt läsa av andra människors ”dolda agendor”. När är det rätt tid att vara offensiv, och när är det rätt att gå lite försiktigare fram? Hur gör jag för att skapa ett förtroende? Hur bygger jag en stark relation?

Föreläsningarna är fyllda med roliga och tydliga övningar som ger kunskap om människors beteende. Lennart föreläser med skrattgaranti och lovar alltid minst en handfull AHA-upplevelser.

Ända sedan 1988 har Lennart rest land och rike runt till personalgrupper, både på företag och inom den offentliga sektorn, med sina föredrag och kurser om samverkan och relationstekniker.

Kroppsspråk

Många är de som lärt sig mer om sitt och andras kroppsspråk genom hans roliga och tänkvärda framträdanden. Det kan vara en butikskedja som vill motivera sin personal till bättre kundkontakt. Det stora elektronikföretaget som vill vässa sin säljarkår. En skola som vill öka samarbetet inom kollegiet eller läkare som vill bli bättre på att vara mentorer.

Alla mår vi så mycket bättre om vi förstår det som händer mellan oss. Kan vi förändra vårt kroppsspråk och kommunikation kan vi komma så mycket längre. Vi får lära oss handfasta tekniker som ger omedelbar effekt. Och dessutom är det roligt.

Vill ni prova ett unikt upplägg?

Innehållet i föredragen kan även fås som en improvisationsteater om man önskar göra något utöver det vanliga på konferensen.

Kontakta oss så berättar vi mer om Lennart R Svensson!

Tack för din fina medverkan vid våra inspirationsdagar. Det de flesta kommer ihåg bäst är din medverkan. Framförallt din lättsamhet vann många poäng, vilket även medförde att deltagarna orkade fullfölja dagen ända till 16:30!!! De kände, precis som jag, att de kunde lämna inspirationsdagen med ett nöjt leende på läpparna – Dessutom fulla av nya insikter. Därmed framstår vårt arrangemang som framgångsrikt och det vill jag tacka dig för!!!

Mikael Edman,, projektledare på Serviceförvaltningen i Malmö stad
Är föreläsaren tillgänglig?