Josefin Johansson

Språk: Svenska, Engelska

Standupkomiker, konferencier, föreläsare

Josefin Johansson känd från TV och är en uppskattad underhållare och konferencier. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om på Sveriges scener.

Josefin är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja. Hon var utsedd till Årets kvinnliga komiker 2017 tillika På Spåret-vinnare 2018.

Vi har också sett henne som programledare för bland annat "Smartare än en femteklassare".

Låt Josefin leda er allsång
Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" - en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen.

Jossarwisser - en föreläsning
En underhållande föreläsning av och med Josefin Johansson och Johar Bendjelloul om bildningens historia, den stora kärleken till allmänbildning och varför bildning är så viktig. I denna föreläsning ger Jossan och Johar er bildningens historia, hur de inhämtar kunskap och hur du själv blir mer allmänbildad. Tips och trix och kanske en och annan bakom-kulisserna anekdot. Så ska du se att du snart spöar hela familjen eller samtliga kollegor i nästa frågesport!

Josefin kan bokas som konferencier/moderator, ståuppare och föreläsare.

Foto: Morgan Norman

Kontakta oss så berättar vi mer om Josefin Johansson!
Är inspiratören tillgänglig?