Micael Dahlen

Föreläser om:
Framtidstrender, samhällsfrågor, konsumentbeteenden, lycka, kreativitet

Micaels föreläsningsrubriker:
- The future currency is you
- If it’s work, it won’t work
- Money is so yestermillennium

Språk: Svenska; Engelska

Hemort: Stockholm

The future currency is you

Micael Dahlen är nytänkaren, författaren och ekonomiprofessorn från Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd för sina spaningar om samtiden och framtiden.

I Micaels föreläsningar kan vi bli guidade bortom globaliseringens tid. Vad händer när jordens resurser krymper allt mer även när vi befolkat planeten Mars? Snart spelar ingen roll hur mycket pengar du har, det är ändå inte tillräckligt. Allt som kommer att betyda något är du – som den allra minsta resursen. För planetens skull, och för din egen lycka och framgång, är det dags att investera i dig. Micael berättar varför och hur.

Micael är mycket populär föredragshållare i näringslivet och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält. Han har talat på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon, för kunder som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte, Volkswagen, Fujitsu och Oriflame.

Böcker

Tidigare har han bland annat skrivit Livet på Mars, Nextopia och Monster. Hans senaste bok är Kaosologi. Flera av Dahlens böcker har nått en global publik.

Foto: Studio Emma Svensson

Kontakta oss så berättar vi mer om Micael Dahlen!

Micael Dahlen kan som ingen annan visa på, locka fram och skapa nya tankar, stora som små. Med professorns exakthet och konstnärens vilda glädje får han sina ord och gärningar att tränga in i både hjärta och hjärna.

Så löd motiveringen när Micael Dahlen fick utmärkelsen Mensapriset (2017).
Är föreläsaren tillgänglig?