Marika Carlsson

Föreläser om: Kroppsspråk, mod, svensk kultur

Marikas föreläsningsrubriker:
- Kroppspråksföreläsningen!
- Hur blev det såhär?
- I love Sweden (föreläsning på engelska)

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Kroppsspråk, mod och svensk kultur

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och otroligt rolig! Utan så mycket mer... Hon är en fulländad inspirationstalare som föreläser om kroppsspråk, mod och förklarar svensk kultur (på engelska).

Kroppsspråksföreläsningen

“Jag dör hellre än att stå där!” Vårt kroppsspråk avslöjar vad vi egentligen tycker, tänker och känner. Kolla bara på barnen hur de kommunicerar med sina kroppar, sen när vi blir vuxna så är det som att vi glömmer bort att vi har ett kroppsspråk.

Vad skickar du ut för signaler? Är du medveten om hur du går, sitter och rör dig?

Vi går igenom vad vi säger med våra kroppar, hur vi kan tolka andra och vi kommer ha roligt under tiden! Dessutom hävdar Marika att ju mer du vet om ditt och andras kroppsspråk desto mer kan du påverka din omgivning.

Hur blev det såhär?

En rolig föreläsning om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats. Marika adopterades från Etiopien, hon är hittebarnet som fick en ny chans i livet och tog den.

Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är
självförtroende något man får eller något man kan bygga upp?

I love Sweden (föreläsning på engelska)

What is it about those swedes? This is a perfect lecture for a company how to work with Sweedes in any way. What does it mean to be Swedish?

In a funny way Marika explains swedish traditions, why people are stiff, difficult to be best friend with and why we spend all our time in our homes.

Marika will guide you through ”Swedishness”, all from her point of view.

Vid två tillfällen har Marika Carlsson korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Peter Knutson

Kontakta oss så berättar vi mer om Marika Carlsson!

Stort TACK till Marika för en fantastisk timme med mycket skratt men också allvar. Precis vad vi behövde. Mina förhoppningar uppfylldes med råge!!!

Katrin Larsson, Örebro Läns Landsting

Vill tacka för Marikas medverkan på Tylösand torsdag-fredag förra veckan. Konferensen blev riktigt lyckad och Marika var en mycket viktig del i det. Hennes inspel, värme, humor och genuina sätt lyfte dagarna och inspirerade! Jag är supernöjd :)

Maria Nordin, Region Halland
Är föreläsaren tillgänglig?