My Gross

Föreläser om: Varumärke, engagemang, förändringsarbete, presentationsteknik

Mys föreläsningsrubriker:
- Framgångsrika kundmöten
- Tala inför folk utan att smälla av...
- Hur du genomför en lyckad förändring!

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Säljande attityder stärker varumärket

Hör My Gross förklara hur fantastiska möten mellan människor blir till lyckade relationer mellan säljare och deras kunder. Framgångsrika kundmöten finns i alla branscher som har en kund - vilket lyckligtvis nästan alla har. 

My Gross föreläser om hur vi gör när vi behöver få med oss människor att byta riktning. Hur gör vi när en grupp inte ser sig som en grupp? Hur gör vi för att få människor att lyssna till nya idéer och faktiskt ge dem en chans. Kom och lyssna på en föreläsning full av riktiga historier, tips och knep för att i ledande position lyckas med ovanstående.

Under Mys föreläsningar så får vi lära oss enkla, begripliga metoder för att vinna människors respekt, lyssnande och så småningom deltagande. Varenda metod My kommer att berätta om har hon själv använt och lyckats med.

En närmare titt på My Gross CV visar en resa som börjar med hur hon blir en av de första anställda på butikskedjan Ordning&Reda, till att där lära upp franchisetagare och leda öppnandet av butiker runt om i värden, vara produktchef, inköpare, formgivare och slutligen landa som marknadschef.

En lika stark som självklar utveckling och alltid med kunden i fokus. Via jobbet som cityledare för Hötorgscity inne i Stockholm, fick My sedan förtroendet att bli marknadschef för Skärholmen Centrum. Uppdraget i SKHLM var att vända det krisande köpcentrumet och hitta en gemensam riktning för butikerna, något som My och teamet gjorde med bravur.

I dag hjälper My företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning, hon håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch, och My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig.

Med sitt enastående engagemang är det svårt att inte ryckas med i Mys tempo. Hon är en lika intensiv lyssnare som entusiastisk problemlösare. Hon är lyhörd, medryckande, karismatisk och kul.

Kontakta oss så berättar vi mer om My Gross!

Fredag, blå himmel och ytterligare några moln skingrades när erfarna och inspirerande My Gross föreläste om det ständigt aktuella ämnet att leda sig själv och andra i förändring.
Floskelfritt, verklighetsförankrat och roligt – Tack!

Carin Serrander, Norstedts Juridik

Jag ville peppa aktörerna i Enköpings Centrum inför julhandel och med det lyckades My Gross över förväntan. Mys inlevelseförmåga samt hennes egna erfarenheter gjorde att åhörarna satt engagerade och inte ville missa en stavelse under föreläsningen.
Föreläsningen blev välbesökt och det var en fröjd att se alla deltagare lämna salen med ny glöd i ögonen och med ett stort leende. Tack My Gross!

Charlotta Stenberg, Näringslivskoordinator, Enköpings kommun

Kunskap och engagemang är något av det finaste en människa kan ha, och det har du.

Tobias Edberg, AMF Fastigheter

Tips till alla som möter kunder – i butik, på kontoret, på mässgolv – you name it. My Gross påminner oss om hur avgörande bemötande, service, energi och attityd är. Och hon gör det med tyngd, erfarenhet och humor. Tack My för din sprudlande energi och värme!

Ulrika Nybäck,, Föreläsare och expert på Storytelling, Stockholm Creative Partner

Proffsiga, fina och balla My!

Anders Bogefors, Projektledare, Arbetsmarknadsavdelningen Salems kommun
Är föreläsaren tillgänglig?