Trine Grönlund

Föreläser om: Hållbart leverne, förmågan att prestera och må på topp i vardagen ut ifrån sitt bästa hållbara jag, Innergi på jobbet

Trines föreläsningsrubriker:
- Sänk tempot utan att tappa farten!
- Innergi på jobbet!

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Lund

Sänk tempot utan att tappa farten

Trine Grönlund föreläser om vikten av reflektion, återhämtning och fokus för ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Hon ger handfasta och värdefulla tips som varvas med aktuell forskning, konkreta case, påfyllande energi och egen reflektion.

Trine är själv en högpresterande, passionerad världsmedborgare som arbetade 12 år i New York som chef inom IT- och reklambranschen. Idag är hon en eftertraktad och uppskattad föreläsare, företagskonsult och moderator som har suttit med i åtskilliga styrelser och advisory boards. Hon tänker ständigt utanför boxen, gör allt med 100% passion och älskar extraordinära projekt som förändrar den värld vi lever i.

I en tid då allting ska gå fortare kontrar, numera SLOW-aktivisten, Trine med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Under sin banbrytande, EQ baserade föreläsning uppmanar hon oss alla till att stanna upp, kliva ur tidsofferrollen och fylla på med reflektion, fokus och återhämtning under den snabba arbetsdagen.

En stor internationell studie visade att majoriteten (2/3) av de anställda idag känner sig överhopade. Vilket, enligt samma studie, leder till att det är en minoritet (13 %) av medarbetarna som hinner med att engagera sig på djupet i sitt arbete.

Hur påverkar detta vårt sätt att leda, motivera och inspirera våra medarbetare? Hur visar vi dem vägen tillbaka till sitt kloka, glädjefulla och medvetna jag? Och hur hittar man, som ledare, själva ro, närvaro och klarhet i en tid där allt verkar vilja förändras?

Trines föreläsningar och workshops erbjuder alla en unik möjlighet att helt i sin egen takt, via små lättsmälta mikro-aktioner, fylla på med nya innovativa tankesätt och vanor.

Trine föreläser om:
  • Intro till ”SLOW” konceptet – grundtanken, nyttan och effekten.
  • Konsekvenserna av det snabba – forskning, fakta och statistik.
  • En tydlig förståelse för den digitala utvecklingen och de effekter den har på oss
  • Motreaktioner – inspirerande trendspaning från hela världen där fler börjar ifrågasätta det ”snabba” och istället hittar nya vägar till produktivitet, innovation och välbefinnande.
  • Vägen fram – 5 EQ-baserade grundverktyg.

Trine kan även bokas om konferencier och moderator, läs mer här.

Kontakta oss så berättar vi mer om Trine Grönlund!

Du är grym Trine! Så självklar på scenen! Å så äkta!

Stella Haglund, COO Nämndemansgården

Vill bara framföra att jag tyckte du var en strålande moderator!

Christer Björkman, Eurovision Song Contest
Är föreläsaren tillgänglig?