Om Talargruppen

Vi förmedlar Sveriges bästa inspiratörer

Talargruppen förmedlar Sveriges bästa inspiratörer. Dessa kan vara professionella föreläsare, talare, utbildningskonsulter, företagsledare, idrottsstjärnor, äventyrare, komiker, artister, underhållare, moderatorer, forskare eller andra experter. Idag har vi tusentals inspiratörer i vårt nätverk och vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

Vår kompetens – din trygghet

Vår samlade kompetens är unik i talar- och utbildningsbranschen. Liselotte Görwik, som tidigare har lett verksamheten, har flera års erfarenheter som både föreläsare och utbildningskonsult. Dessa erfarenheter har gett oss en unik inblick i vilken service kunderna och inspiratörerna behöver. Vår kompetens ger dig som kund trygghet.

När våra kunder är nöjda – blir vi nöjda

Vår ambition är att maximera oddsen i varje förmedling så att du som kund ska bli mer än nöjd med vår service. Vi har ett unikt arbetssätt som skapar de bästa förutsättningar för att ni ska få ett lyckat resultat med er konferens. Ring oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Vi älskar utveckling och att utvecklas

En av våra stora passioner är att lyssna på professionella inspiratörer och få känna att vi lär oss något nytt och användbart. I över 30 års tid har vi gått på föreläsningar, längre utbildningar och workshop både i Sverige och utomlands. Vi har sett tusentals föreläsare och utbildningskonsulter och därmed skaffat oss en bred kompetens vad gäller föreläsare, moderatorer och underhållare.

Kontakta oss

Talargruppen – en trygg och professionell talarförmedling!