Negin Azimi

Föreläser om: Attityd & Värderingar, Entreprenörskap, Ungdomar, Integration, Mångfald, Personlig utveckling, Samhälle

Negins föreläsningsrubriker:
- Kämpa smart & dröm stort
- Från utanförskap till supertalang, att våga misslyckas och lyckas
- Den nya generation - hur kan samhället bli bättre på att ta tillvara ungdomars kompetenser?

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Från utanförskap till supertalang
- att våga misslyckas och lyckas

Unga entreprenören Negin Azimi är en eftertraktad föreläsare hos näringslivet, tidigare styrelseledamot i SOS Barnbyar och arrangören av TEDxYouth Stockholm. Hon har studerat kommunikation på universitet och är aktuell med boken ”Kämpa smart & dröm stort: mina 9 tips som tar dig dit du vill”.

Många ungdomar i dag känner ett utanförskap. Speciellt ungdomar som växer upp i miljonprogram. Så hur går man från att känna sig borträknad och bortglömd, till att känna sig betydelsefull och behövd? Och hur kan näringslivet och samhället bli bättre på att ta tillvara på dessa ungdomars kompetenser? I Negin Azimis inspirerande föreläsning utgår hon ifrån sina egna erfarenheter. Som 14-åring bestämde hon sig för att förändra sitt liv och sedan dess har ingenting varit sig likt.

Negin har även jobbat som PR och kommunikationskonsult på den världsledande och globala kommunikationsbyrån Burson Cohn & Wolfe (BCW Stockholm), med kunder som bland annat Amazon Sverige, Tre, Trygg Hansa, Tiktok med flera. Numera jobbar Negin på Ung Företagsamhet Sverige som ansvarig för det nationella alumninätverket (UF alumni) som finns i 24 regioner i Sverige.

Negin har fått utmärkelser som en av Näringslivets Superkommunikatörer, enligt tidningen Resumé. Sveriges Supertalang, enligt Veckans Affärer. En av Sveriges mest lovande unga företagare, enligt Företagarna. En av Tjugo unga stjärnskott i världen att hålla ögonen på, enligt Veckans Affärer. Årets uppstickare, enligt Shortcut. Hon har även utsetts till Sveriges ungdomsentreprenör och mottagit priset av Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia.

Negin Azimis inspirationsföreläsning passar perfekt för näringslivet då Negin brinner för att öka dialogen mellan ungdomar och företag. Men även utmärkt som inspiration till ungdomar. Innehållet anpassas utifrån målgrupp.

Kontakta oss så berättar vi mer om Negin Azimi!

Med en stark inre kompass och kompromisslös vilja kan man nå långt.  Lägger man därtill lite klädsam ödmjukhet så kan man nå nästan hur långt som helst – se bara på Negin Azim

Jens Spendrup, Tidigare Ordförande Svenskt Näringsliv

Negin lyckas väldigt väl med att blanda inspiration och humor på ett sätt som gör att hon fångar publikens uppmärksamhet redan från början. Hon är inte heller rädd för att bjuda på sig själv!

Andrea Cartriers Lagnefors, Kungsholmens gymnasium elevkår
Är föreläsaren tillgänglig?