Claire Anne Eriksen

Föreläser om: Prestation, sömn, beslutsfattande, stress, hälsa

Claire Annes föreläsningsrubriker:
- Ökad energi och prestation
- För bättre beslut och prestationer

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Ökad energi och prestation

Claire Anne Eriksen ger under sina spännande föreläsningar både biologiska och psykologiska förklaringar till hur vår hjärna fungerar och hur vi kan sova för att maximera prestationen med många praktiska råd från det senaste inom forskningen.

Claire Anne har en PhD och är expert på sömn och prestation. Hon föreläser om hur sömn och återhämtning är livsviktiga processer som rätt använda kan bidra till ökad livskvalitet, förbättrad hälsa och högre prestationsförmåga.

Claire Anne har en unik kompetens och erfarenhet som är till stor nytta för företag och individer som har ett behov av att maximera deras prestation vad gäller beslutsfattande, speciellt under pressade situationer utifrån deras förutsättningar.

Hon arbetar med olika yrkesgrupper såsom chefer, sjökaptener, piloter, poliser, skiftarbetare, kontorsarbetare, elitidrottare, sjuksköterskor, och alla har olika behov.

Claire Anne arbetar även som lektor på Polishögskolan där hon utbildar bland annat i kommunikation och förhörsteknik.

Parallellt med att bli doktor och expert på prestation, har hon dessutom framgångsrikt coachat flera ishockeylag. Claire Anne är den tredje kvinnan i Sverige att ha förbundslegitimation som elittränare från Svenska Ishockeyförbundet och den första personen i Sverige som är USA Hockey certifierad på högsta nivån, vilket innebär att hon får coacha NHL lag.

Kontakta oss så berättar vi mer om Claire Anne!
Är föreläsaren tillgänglig?