Dennis Sahlström

Föreläser om: Blockkedjan, kryptovalutor, teknikens utveckling, fintech, trading, investera.

Dennis föreläsningsrubriker:
- Kryptovalutor: Internet 3.0 och Pengar 2.0
- En introduktion till Blockkedjan: Framtiden är här
- En traders dagbok: Hur du blir en framgångsrik trader och investerare på endast 20 minuter per dag

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Helsingborg

Internet 3.0 och Pengar 2.0

Investerings- och tradingprofilen Dennis Sahlström föreläser om hur blockkedjan och kryptovalutor förändrar världen vi lever i. Han kan förenkla detta komplexa ämne och ta er med på en underhållande föreläsning.

Världen blir allt mer digital och allt fler företag börjar få upp ögonen för blockkedjan. Det relativt okända ämnet börjar etablera sig allt mer då världsledande bolag runt om i världen effektiviserar sina verksamheter genom användning av blockkedjan.

Hur ska organisationer förhålla sig till den nya teknologin? Är det värt att börja ta betalat med kryptovalutor såsom Schweiz största e-handels företag börjat göra?

Dennis Sahlström har en bakgrund inom ekonomi och finans. Han är idag skribent för de två ledande digitala tidskrifterna Toshi Times och Trijo News. Han arbetar som aktiecoach och trader för Investment Mastery där han håller flertalet workshops årligen runt om i Europa för att utbilda nya investerare. Han driver dessutom Din Kryptoklubb tillsammans med Investment Mastery, Sveriges ledande heltäckande internetbaserade utbildningsplattform för hur du tjänar pengar på kryptovalutor och blockkedjan. Han är även rådgivare till ett nystartat brittiskt företag som använder blockkedjan för sin verksamhet.

Dennis specialområden är blockkedjan, kryptovalutor, trading- och investeringar med aktier och kryptovalutor samt privatekonomi. Han bokas till workshops, som deltagare i paneldebatter och som inspirationsföreläsare. Vill du lära dig mer om blockkedjan eller bli en framgångsrik investerare?

Kryptovalutor: Internet 3.0 och Pengar 2.0

I den här föreläsningen kommer ni lära er hur ni kan använda er av kryptovalutor. Pengar har haft många olika former genom vår historia och vem vet hur framtiden kommer se ut? Dennis visar hur ni kan komma igång med kryptovalutor, framgångsrika investeringsstrategier och inte minst hur ni kan använda den nya tillgångsklassen i er vardag.

En introduktion till Blockkedjan: Framtiden är här

Blockkedjan kan verka som ett svårförståeligt ämne men Dennis ger trygg och strukturerad vägledning, Han visar hur blockkedjan fungerar och hur utvecklingen sker i samhället. Hur använder företag tekniken idag? Varför är tekniken viktig och används över hela världen? Hur effektiviserar tekniken företags verksamheter? Under föreläsningen kommer åhörarna få lära sig allt detta och mycket mer.

En traders dagbok: Hur du blir en framgångsrik trader och investerare

Ungefär 90 procent förlorar pengar över tid när det kommer till investeringar. Under föreläsningen kommer åhörarna lära sig Dennis fem nycklar vilka lett till att han idag tjänar fem procent per månad oavsett om börsen går upp eller ner genom att bara lägga 20 minuter av sin tid per dag. Att investera är precis som allt annat. Om du börjar spela golf utan att ha tagit lektioner kommer det förmodligen inte gå så bra – det är precis samma sak med att investera.

Kontakta oss så berättar vi mer om Dennis Sahlström!

"Dennis är en begåvad föreläsare och engagerar publiken med sin energi och förmåga att bredda perspektiv. Han har bred och djup kunskap inom sitt område, blockkedjeteknik och kryptovalutor. Jag skulle definitivt vilja rekommendera Dennis som föreläsare."

Dante Emilio Grassi, Vice Regionchef på Unga Aktiesparare

"Dennis Sahlström höll en öppen föreläsning på THINK Open Space/ Mindpark med namnet "Blockchain: Internet 3.0 and Money 2.0" vilken syftade till att förklara hur blockchain och andra kryptovalutor fungerar, hur vi kan välja att tänka kring dem och använda oss av dem.
Den hölls på engelska. Föreläsningen riktade sig till allmänheten och var helt öppen, utan föranmälningar.
Trots att det ofta är svårt att skapa en föreläsning där målgruppen inte är tydlig klarade Dennis av att leverera en föreläsning som han mjukt anpassade utmärkt till publikens nivå. Helt utan att förlora sin professionalitet och glada utstrålning.
Dennis var dessutom lätt och tillmötesgående att arbeta med inför föreläsningen."

Rebecca Nilsson, Event Manager på Mindpark

"Dennis framförde en fantastisk föreläsning om kryptovalutor och blockkedjan. Han är tydlig, duktig på scen, publikinbjudande och rolig att lyssna på. Jag skulle rekommendera alla som vill få en djupare insikt inom ämnet att boka honom."

Melina Katkic, Projektledare för Öresund Fintech
Är föreläsaren tillgänglig?