Anders Haglund

Föreläser om:
Personligt ledarskap, kreativitet, produktivitet, harmoni, framgång

Anders föreläsningsrubriker:
- Bättre än du kan tänka dig!
- Vision för framgång
- Motivationens drivkraft

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Borås

Bättre än du kan tänka dig!

Anders Haglund har jobbat som professionell coach och föreläsare sedan 1997 och hjälpt tiotusentals människor att locka fram sitt bästa jag. Han har jobbat som mental rådgivare åt Olympiska Kommittén, Riksidrottsförbundet och som personlig coach åt näringslivets toppar. Anders föreläser på ett så engagerat och roligt sätt att tiden flyger förbi. Framgång och välmående är plötsligt enklare än du kan tänka dig…

Vi har alla någon gång varit i det underbara tillstånd där allt bara flyter, när inget kan gå fel. Kanske när du under ett möte hittade de rätta orden och argumenten utan ansträngning, eller när du spelade golf och varenda putt trillade i. Hur användbart skulle det vara att kunna göra det allt oftare?

Anders djupa förståelse för hur vi människor fungerar ger dig en unik möjlighet att ta en titt bakom teorier och vidskepelse på vad som ger verklig framgång. Du får ta del av principer för prestationspsykologi som höjer din förmåga i livets alla delar.

 "En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till helt nya höjder", säger Anders.

Anders föreläser om hur man lockar fram det bästa ur sig själv och andra. Han lär ut principerna bakom personligt ledarskap och grunderna till kreativitet, produktivitet och harmoni. Anders ger gärna föreläsningar även på engelska (då han gick på universitet i USA).

Kontakta oss så berättar vi mer om Anders Haglund!

"Varmt tack för att du kunde vara med på vår konferens ”Framtidsresan”. Du gjorde ett otroligt intryck på alla deltagare, vi har fått så mycket positiv respons på din del. Vi gjorde en utvärdering efter konferensen och du fick 4,26 i utvärdering av 4 möjliga – gratulerar!
Vi hade en fyragradig skala och flera av deltagarna har skrivit 5, 10 och 12 vid sidan om."

Eva Milton, Director Communications Tetra Pak Sverige AB

Jag besökte seminariet ”Bättre än du kan tänka dig!” i Stockholm tillsammans med alla mina chefer och ledare, 18 st. och hade minst sagt stora förväntningar på dagen:

"Vi skulle få en riktig rolig inspirationsdag!
Vi skulle alla få till oss saker som vi har nytta av som människor för att ”locka fram vårt bästa jag”!
Vi skulle få ett gemensamt språk och synsätt på de visioner och mål vi sätter och att alla skulle känna att det är vi som sätter gränsen.
Vi skulle bli mästare på att varje dag få medarbetare att må bra och prestera, nu vet vi att vi måste se till att de känner lycka först.
Jag måste säga att detta var det bästa jag hört. Har fått fantastiskt feedback på dagen och känner att ovanstående är mer än överträffat! Vi jobbar nu med att använda alla dessa insikter i vår vardag! Den kanske finaste reflektionen var när jag frågade en Transportledare om han fått någon insikt som han kommer få nytta av i livet och han svarade: Jag har fått insikter som mina barn kommer att ha nytta av!!!"

Bengt Törnqvist, Distriktschef, Posten Logistik AB

"Av alla de föreläsningar i mental träning som jag tidigare deltagit i har få satt sådana djupa spår som denna. Ingen gick oberörd därifrån och då menar jag INGEN. Bäst av allt var att man efteråt hade svaren på ”varför” och inte bara en massa ”därför”. Jag kan än idag se hur kursen har förändrat tillvaron för ett flertal medarbetare."

Claes Götvall, Försäljningschef Bilia

"Att leda ett landslag på världsnivå där rätt beslut ska tas, energi till många förtroliga och framåtdrivande samtal med aktiva, ett teamledarskap som ska ge kraft till laget, förmåga till kreativitet med anda att ligga i framkant, dessutom vara en bra mamma och maka samt hålla en egen kvalité på god hälsa och balans är en ekvation som ska gå ihop.
Jag har under året, på väg mot ett framgångsrikt hemma VM (3 guld, 3 silver och 1 brons), haft Anders som personlig coach och vill på det varmaste rekommendera hans kunskaper samt pedagogiska förmåga. Anders har hjälpt mig att fylla på min verktygslåda, inspirerat och motiverat mig på ett tankeväckande, positivt och energifullt sätt."

Marita Skogum, Förbundskapten i orientering

"Anders Haglund har varit engagerad i golflandslagen som föreläsare och i direkt arbete med spelare. Hans entusiasm och engagemang är lätt att påverkas av och han framför sitt budskap på ett medryckande sätt. Ett budskap som i många avseenden kan vara direkt livsförändrande."

Peter Mattsson, Förbundskapten, Svenska Golfförbundet
Är föreläsaren tillgänglig?