Niklas Laninge

Föreläser om: Beteendedesign, nudging, kreativitet, beslutsfattande, psykologi

Niklas föreläsningsrubriker:
- Tänka som en beteendedesigner
- Psykologin som gör dig kreativ på beställning
- Trumfa din egen hjärna, och fatta bättre beslut

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Tänk som en beteendedesigner

Niklas Laninge är psykolog och entreprenör som sedan 2010 föreläst och hjälpt företag att tillämpa psykologin kring beslutsfattande på olika sätt. Ämnet som ligger honom varmast om hjärtat är just beteendeekonomi, ett tvärvetenskapligt ämne skapat av psykologer och ekonomer för att förstå vad som styr människor val.

Förutom beteendeekonomi har Niklas även varit involverad i forskning och att driva företag inom iTerapi, alltså digitala hjälpmedel för psykologisk behandling. Idag driver han mjukvaruföretaget Daily Bits Of som med hjälp av artificiel intelligens skapat ett verktyg som hjälper nyfikna personer att lära sig något nytt på daglig basis. I dagsläget har över 100 000 personer världen över testat dessa microkurser.

Under hösten 2017 är Niklas Laninge aktuell med boken Beteendedesign: psykologin som påverkar tankar, känslor och handlingar som han författat tillsammans med ingenjören Arvid Janson. I föreläsningen "Att tänka som en beteendedesigner" lär dig du om de mest centrala verktygen för att påverka människors beteenden samt får en förståelse för all psykologi du utsätts för på daglig basis för att du ska agera på ett visst sätt.

Föreläsningen är perfekt för beslutsfattare men gör stor nytta för vem som helst eftersom den hjälper dig att vara mer motståndskraftig för manipulation och gör dig bättre på att få som du vill.

Kontakta oss så berättar vi mer om Niklas Laninge!
Är föreläsaren tillgänglig?