Vi hjälper dig hitta och boka moderator!

En bra moderator är väl förberedd och engagerad. Moderatorn håller i den röda tråden och lyfter talarna med frågor och summeringar. Kontakta oss så hjälper vi er att boka rätt person till ert event!

  • Alexandra arbetar som moderator, debattledare och föreläsare. Professionell, påläst, analytisk och entusiasmerande blir det inte en trist minut. Hon inspirerar med sina omvärldsanalyser, ställer de svåra frågorna med finess, rör vid de ömma punkterna med elegans och sprider värmande skratt.

  • Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp". Han har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i serien "Starke Man" och wannabe-katoliken bredvid Johan Glans i "Halvvägs Till Himlen".

  • I över 25 år har Ann roat och charmat publik. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Hon får verkligen med alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

  • Anna Brolin är en engagerad och uppskattad konferencier och moderator som med sin journalistiska bakgrund skapar ett seriöst och professionellt djup i sina uppdrag. Med stor charm, energi och värme passar Anna till de absolut flesta arrangemang. Hon modererar på både svenska och engelska.

  • Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Hon förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt".