Vi hjälper dig hitta och boka moderator!

En bra moderator är väl förberedd och engagerad. Moderatorn håller i den röda tråden och lyfter talarna med frågor och summeringar. Kontakta oss så hjälper vi er att boka rätt person till ert event!

 • Alexandra Pascalidou arbetar som moderator, konferencier, debattledare och föreläsare. Professionell, påläst, analytisk och entusiasmerande blir det inte en trist minut. Hon inspirerar med sina omvärldsanalyser, ställer de svåra frågorna med finess, rör vid de ömma punkterna med elegans och sprider värmande skratt.

  Läs mer om…
 • Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp". Han har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i serien "Starke Man" och wannabe-katoliken bredvid Johan Glans i "Halvvägs Till Himlen".

  Läs mer om…
 • I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Hon får verkligen med alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

  Läs mer om…
 • Anna Brolin är en engagerad och uppskattad konferencier och moderator som med sin journalistiska bakgrund skapar ett seriöst och professionellt djup i sina uppdrag. Med stor charm, energi och värme passar Anna till de absolut flesta arrangemang. Hon modererar på både svenska och engelska.

  Läs mer om…
 • Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Hon förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt".

  Läs mer om…
 • Som moderator använder Annika Dopping sin närvaro, skärpa och härliga humor för att skapa meningsfulla möten. Hennes ambition är att alla medverkande ska få med sig nya insikter som kan omsättas i praktisk handling. Annika Doppings medverkan präglas av kompetens, trovärdighet och värme.

  Läs mer om…
 • Antoni Lacinai älskar rollen som moderator. Och det märks. Med hög energi, skärpa och trygghet leder han seminarier, konferenser, paneldiskussioner och samtal från scen. Anlita Antoni Lacinai om ni vill ha en mycket skicklig moderator eller konferencier där fullt fokus ligger på innehållet och talarna.

  Läs mer om…
 • Åsa Lindell har modererat i många år och är van vid att arbeta med allt från stora internationella konferenser, chefsmöten, kick-offer och paneldebatter. En av hennes styrkor är att samtala, och hon anlitas ofta för samtal på scen, där hon möter VDar, sportprofiler eller kulturpersonligheter.

  Läs mer om…
 • Som konferencier och moderator är Carin da Silva alltid påläst och bra på att känna in publiken samtidigt som hon är spontan och utstrålar mycket härlig energi! Kombinationen av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför till många event.

  Läs mer om…
 • Caroline Ravn är en av landets mest bokade magiker. Hon kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på event, konferenser eller andra slags tillställningar där det behövs magi.

  Läs mer om…
 • Charlotta är med sin varierande erfarenhet mycket skicklig på att analysera vad som ska lyftas fram och vad som är centralt. Hon levererar välformulerade tänkvärda frågor och skapar en givande dialog mellan talare och publik. Charlotta är helt enkelt bra på att få ut det bästa av alla inblandade parter.

  Läs mer om…
 • Charlotte leder debatter och samtal. Hon är skicklig på att få konferensdeltagarna att bli delaktiga – och samtidigt hålla tiden. Hon har lett allt från små interna känsliga arbetsmöten till enorma konferenser som tolkas till flera språk. Charlottes erfarenheter är guld värt under förberedelserna.

  Läs mer om…
 • Christer är den självklara moderatorn och samtalsledaren vid konferenser med teman som forskning, vetenskap och aktuella samhällsfrågor. Med sin förmåga att kunna utmana tanken på filosofiskt vis ställer han kompletterande och fördjupande frågor som engagerar föreläsarna och publiken.

  Läs mer om…
 • Colin Moon har arbetat i en internationell miljö hela sitt yrkesliv. Talar flytande svenska och föreläser och modererar såväl på svenska som engelska. Med sin scenvana och professionella hand skapar han en god stämning och håller galant i den röda tråden. Och alltid med glimten i ögat.

  Läs mer om…
 • David Batra är en av landets populäraste komiker och mycket folkkär tv-personlighet. Det blir otroligt roligt, det vet alla som har sett honom. Hans briljanta reflektioner förvandlas till publikens igenkännande skratt. David bokas som stand-up komiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Med sin breda kunskap och erfarenhet är Donnie Lygonis en uppskattad och drivande moderator. Han har över 20 års erfarenhet av affärsutveckling i en mängd olika branscher, och har sin grund i ledarskap och organisationsutveckling spetsat med innovation och framåtriktat tänkande.

  Läs mer om…
 • Som moderator håller Emelie Fågelstedt i den röda tråden och ställer engagerande och relevanta frågor. Hon har medverkat på bland annat Internetdagarna, Webbdagarna, Nordic eCommerce Summit, Geek Girl Meetup och eCommerce Sthlm, så väl som vid flera event i London.

  Läs mer om…
 • Emma Molin är komiker, manusförfattare, skådespelare och en av Sveriges skarpaste kvinnor. Hon leder också stora event och tv-sända galor som Grammisgalan och Guldbaggegala. Emma föreläser om kreativitet, humor samt tipsar om hur man talar inför andra och fångar en publik.

  Läs mer om…
 • Letar ni efter en underhållande och trygg person att leda er konferens eller kanske ett spännande panelsamtal? Då ska ni boka Erik Haag. Själv tycker Erik att han bäst kommer till sin rätt när han får ställa nyfikna frågor, förtydliga knepigheter och hjälpa samtal att finna intressanta och roliga vägar.

  Läs mer om…
 • Eva Hamilton är en erfaren moderator, samtalsledare och talare. Hon har givit hundratals föreläsningar om förändringar i organisationer och om att leda företag i offentlighetens strålkastarsken under tider av genomgripande förändring. Eva bistår även i utbildningar i styrelsearbete.

  Läs mer om…
 • Fredrik Lindström har blivit en av landets mest populära personer tack vare sitt unika sätt att blanda underhållning med folkbildning. Han är en mycket populär komiker, talare och konferencier. Den specifika svenska mentaliteten är ett område som ofta avhandlas när Fredrik föreläser.

  Läs mer om…
 • Fredrik Swahn kan bokas som musikartist, konferencier och föreläsare. Tack vare en bred repertoar och lång erfarenhet är han en artist som går hem i alla läger och han har en säregen förmåga att snabbt sätta sig in i olika situationer och lösa dem med bravur. Stor spontanitet är ett av hans kännetecken.

  Läs mer om…
 • Frida Boisen kan bokas som föreläsare eller moderator. Hon kommer ständigt med nya exempel på vad som just nu leder till framgång i sociala medier. Missa inte Fridas föreläsning och låt henne förändra din inställning till sociala medier för alltid. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av möjligheterna!

  Läs mer om…
 • Gabriel Forss är känd som en av Sveriges främsta körledare. Varje vecka samlar han mer än två tusen sångare i sina körer. Ni kan boka honom som ledare av er egen köraktivitet, inspirerande föreläsare eller som konferencier. Utöver musiken har Gabriel även hunnit med att släppa sin första bok “Äntligen”.

  Läs mer om…
 • Hannes Sjöblad är en flitigt anlitad moderator och föreläsare inom kroppsnära teknik (biotech) världen över. Som moderator är Hannes inkluderande och får såväl föreläsare som publik att känna sig välkomna och trygga. Hannes är skicklig på att ställa relevanta frågor till föreläsare och experter.

  Läs mer om…
 • Hasse Brontén personifierar uttrycket "spritter av glädje". Hasse är lika glad på scenen som publiken blir att få se honom. En kvicktänkt, allmänbildad stå-uppare och konferencier som alltid kryddar med en gnutta extra glädje. Hasse kan bokas som: standupkomiker, konferencier, föreläsare.

  Läs mer om…
 • Helena Berggren är kvick och har en stor portion humor. Hon lämnar inget åt slumpen. Hon är duktig på att fördela ordet och gör vilket event inom vilket ämne som helst intressant både för föreläsarna och publiken. Oavsett evenemang så skapar Helena en trygg, intressant och underhållande stämning.

  Läs mer om…
 • Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker. Han är dessutom en erfaren konferencier och populär föreläsare. Henrik Schyffert har under många år hållit i hundratals konferenser och events. Allt från Investors styrelsemöten och regeringssammankomster till plåtslagarfirmor i Flen .

  Läs mer om…
 • Med sin gedigna kunskap leder Jenny Strömstedt konferenser, samtal och debatter med stort engagemang. Hon är känd för sin skicklighet att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang.

  Läs mer om…
 • Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer. Han är en riktig info-tainer! Utöver sitt engagemang i radio och TV är Jesper en rutinerad ståuppare med ett intresse för det vetenskapliga. Jesper kan bokas som standupkomiker, konferencier och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Som moderator hjälper Johnny Sundin er att skapa effektiva möten att minnas. Med energi och värme modererar Johnny dialoger med de olika nyckelpersonerna på scenen. Han gör gedigna förberedelser och research för att alltid tvinna den röda tråden så stark och tydlig som möjligt.

  Läs mer om…
 • Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" - en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen. Eller ge en Jossarwisser-föreläsning om vikten av bildning..

  Läs mer om…
 • Kodjo Akolor är mest känd som programledare i Sveriges Radios Morgonpasset där hans sprudlande humör och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen. Kodjo kan man kontinuerligt se på alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning.

  Läs mer om…
 • Kristin Kaspersen arbetar även som moderator och konferencier. Det har hon gjort ända sedan hon började inom tv. Som exempelvis på Water Front konferenscenter 2011 och andra stora seminariedagar där hon intervjuade bland annat Jan Eliasson, Gary Kasparov, Lottie Knutsson med flera.

  Läs mer om…
 • Kristina ”Keyyo” Petrushina har deltagit i flera folkkära TV-program. Hennes sommarprat 2021 berörde många lyssnare. Hon har haft en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många. Hon bokas som konferencier.

  Läs mer om…
 • Kristoffer Appelquist är en mycket uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik. Vi har kunnat bland annat se honom på TV som programledare för Svenska Nyheter. Kristoffer bokas som standup komiker, moderator och konferencier.

  Läs mer om…
 • Lennart Paulsson är en moderator, konferencier och samtalsledare med mångårig erfarenhet. Alltid väl förberedd och påläst med en enastående förmåga att skapa trygghet och god stämning. Dessutom en mycket kunnig mötesarrangör och ett stort stöd för er i planeringen av eventet.

  Läs mer om…
 • Lennart R Svensson är professionell skådespelare som tar sin stora scenerfarenhet med sig när han arbetar som moderator, och gör ett fantastiskt jobb i såväl lättsamma som mer seriösa sammanhang. Lennart har lätt att tala med publiken och de som står på scenen. Dessutom har han skrattgaranti!

  Läs mer om…
 • Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan hans humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns. Måns kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Martins standup är levande och berör samhällsaktuella ämnen på ett charmigt sätt men med allvarlig grund. Som komiker är han ödmjuk, engagerad och med sin härliga personlighet fungerar han för all typ av publik. Martin bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Mats Lewan arbetar som moderator, facilitator och föreläsare. Som moderator är Mats styrka kombinationen av teknikkunskap och scenvana – att både ställa relevanta frågor och engagera publiken. Om någon kan hantera frågeställningar om teknikens utveckling är det Mats Lewan.

  Läs mer om…
 • Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i branschen. Han är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”.

  Läs mer om…
 • Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; hon är alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng.

  Läs mer om…
 • Micke Darmell har arbetat som moderator, konferencier och programledare sedan i mitten av 80-talet. Han skapar energi och magi i mellanrummen, ser till att allt hänger ihop och att det blir tydligt och underhållande för deltagarna. Tänkvärda tankar och mycket skratt utlovas i mellanrummen!

  Läs mer om…
 • När Mikael Wiberg, professor i interaktionsdesign, modererar kommer hans teknikkunskap i kombination med hans intresse för hur det påverkar oss människor att göra att han både ställer relevanta frågor och engagerar både föreläsare och publik. Mikael kan bokas även som föreläsare.

  Läs mer om…
 • Morgan Alling arbetar även som moderator. Med hans scenvana, noga förberedelser och entusiasm blir det inte en trist minut. Utifrån sin erfarenhet och kompetens ställer han kompletterande frågor, summerar dagen på ett elegant sätt, är underhållande samt engagerar publiken.

  Läs mer om…
 • Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad konferencier och flitigt anlitad föreläsare som dessutom kan titulera sig som ”2017-års kvinnliga komiker”. Nour vill inspirera och ge hopp med sin föreläsning ”En berättelse om utanförskap”.

  Läs mer om…
 • Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland. Özz Nûjen kan bokas som: standupkomiker, konferencier och inspirationsföreläsare.

  Läs mer om…
 • Petra Månström föreläser om målsättning, drivkrafter och vägen till äkta träningsglädje. Hon håller inspirationsföreläsningar om löpning som hon anpassar tillsammans med aktuell uppdragsgivare. Petra tar även uppdrag som moderator i träningsrelaterade sammanhang.

  Läs mer om…
 • Under många år har Rickard anlitats som moderator och konferencier. Med sin rika erfarenhet och bredd har han skapat sig en bra verktygslåda för att professionellt sy i hop ett heldagsevenemang och kan tack vare sin kunnighet och rutin både reflektera, vara underhållande och intressant.

  Läs mer om…
 • Robin Paulsson är känd från TV som programledare och komiker. Denna charmiga skåning är mycket älskad och uppskattad av publiken. Han har också varit programledare för Melodifestivalen, Svenska Idrottsgalan och Fråga Lund. Bokas som standupkomiker och konferencier.

  Läs mer om…
 • Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Hon varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna “I Remember Love” och "Moving On”. Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen. Sarah kan bokas som artist och konferencier.

  Läs mer om…
 • Sofia Lilja kan bokas som moderator, konferencier och föreläsare. Med sina breda kunskaper och långa erfarenheter av det retoriska och sceniska ger hon ert event en extra dimension och mervärde. Som moderator och konferencier förmedlar Sofia trygghet och skapar en positiv och varm atmosfär.

  Läs mer om…
 • Susanna Stensdotter är en moderator som lyfter både talare och ämnet genom sin positiva energi och att vara väl påläst och förberedd. Hon formulerar tänkvärda frågor och skapar en dialog mellan föreläsarna och publiken. Med glimten i ögat skapar Susanna en god stämning omkring sig.

  Läs mer om…
 • Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt. Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier och inspirationsföreläsare med temat "Se humorn i vardagen".

  Läs mer om…
 • Thomas Ravelli är en mycket uppskattad som konferencier, moderator och toastmaster och passar för de flesta arrangemang och kommer särskilt till sin rätt i idrottssammanhang. Han har en avspänd trygghet på scen som får talare och gäster att bjuda på sig själva och åhörarna att känna sig delaktiga.

  Läs mer om…
 • Trine Grönlund är känd för att vara en karismatisk, påläst och engagerad moderator som har en förmåga att få alla att känna sig trygga på scenen. Hon har lett flertalet stora näringslivsevent i Öresundsregionen, på såväl den svenska som den danska sidan. Trine är en mästare på att kombinera allvar med feelgood.

  Läs mer om…
 • Tech-profilen Tuva Palms specialområden är digital transformation, tekniska trender, fintech och framtidens banktjänster. Hon kan leda er genom utmaningarna vi står inför och ge både organisationer, ledare och medarbetare handfasta tips om hur man går segrande ur det.

  Läs mer om…
 • Yaminas unika erfarenheter ger henne både bredd, djup och en förmåga att möta olika sorters människor och leda dialogen mot konferensens syfte och mål. Med sin positiva karisma och behagliga röst skapar hon en skön stämning omkring sig samtidigt som hennes skarpa frågor tar dialogen till nästa nivå.

  Läs mer om…