Ola Wallström

Föreläser om: Transformativt ledarskap, stresshantering, självledarskap, säljutveckling, organisationsutveckling, hållbar utveckling

Olas föreläsningsrubriker:
- Tänk om vi löser fel problem?
- Att bli kär i sin framtid
- Från chefskap till vi-skap

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Tänk om vi löser fel problem?

Ola Wallström föreläser om hur både företag och medarbetare kan må bra och prestera i en komplex värld. Han är en inspirerande föreläsare som ger er enkla verktyg som ni kan använda direkt.

Idag behöver bolag verkligen fundera på hur de ska maximera värde! Och vad är egentligen värde … för anställda, ägare, kunder eller jorden som vi bor på. Många brottas med ny komplexitet och undrar hur deras affär kommer att se ut i framtiden. De undrar, ibland med oro, vem som kommer att vilja betala för deras produkter eller tjänster och på vilket sätt.

Vad händer om vi byter perspektiv?
För vad händer i organisationer där varje individ gör sina uppgifter för att de vill och inte för att någon säger till? Om de dessutom gör det i klarsyn och visdom, det vill säga i syfte att bli bäst för världen, kunderna eller sina medmänniskor. Vad händer om varje individ i organisationen hittar och förstår detta perspektiv?

Nyckeln för Ola är att hjälpa chefer, teamledare och medarbetare att uppnå nästa nivå av medvetenhet. Ola har stor erfarenhet av att lotsa team att uppleva trygghet, välmående och kreativitet även när det stormar.

I en allt snabbare och mer komplex värld hjälper Ola företag, organisationer och individer att hålla fokus på det som är viktigt. Klarsyn, visdom och kreativitet är ledstjärnor som skapar resultat. Du slipper då fastna i stress, oro och ineffektivitet.

Författare

Ola är även författare till två böcker: "Aha … det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik" och "Framgångslagarna – sju glömda principer som gör det lätt för dig att lyckas".
Han är dessutom medförfattare till JA! 2011: Sveriges främsta inspiratörer och Bruce King om hur du får kul på jobbet, JA! 2012: Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lyckligt och JA! 2012: Sveriges främsta säljinspiratörer och Jeffrey Gitomer om positivt tänkande.

Kontakta oss så berättar vi mer om Ola Wallström!

Ola, Tack du är fenomenal! Vilken dunderföreläsning i Visby, det gjorde du inte bara bra utan kanonbra! Tack också för en trevlig kväll! Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick! Nu kör vi repris på din fantastiska föreläsning i Stockholm snart och ser fram emot ytterligare en fullspikad kväll! Själva kommer vi nu göra en 400 procentare!

Solweig Gejler, VD, Smart Assistans

Jag har haft förmånen att få bli inspirerad av Olas föreläsningar vid ett par tillfällen. Det gav mig anledning att vilja prova honom i ett nytt sammanhang, i en verksamhet han inte jobbat med tidigare. I samband med vår verksamhetsplanering inför en större organisationsförändring valde vi att prova Ola som processledare. Vi är oerhört nöjda med det sätt Ola tog sig an denna uppgift. Den energi Ola förmedlade till oss och det sätt han lotsade oss in i nya djärva sätt att tänka och agera på gav mersmak. Vi ser fram mot en fortsättning.

Peter Hammarin, Kommunal

Vi anlitade Ola Wallström för att hålla en inspirationsföreläsning och leda workshops om vårt regionala klimatarbete hösten 2012. Han gjorde det på ett mycket bra sätt genom att komma fullpumpad av positiv energi och få oss att fokusera på handling, handling och åter handling och det egna ansvaret för att komma framåt i det gemensamma arbetet.

Jimmy Nilsson, Länsstyrelsen Jämtlands Län
Är föreläsaren tillgänglig?