Robin Trygg

Föreläser om: Mål, motivation, mod, hantera motgångar, högprestationer

Robins föreläsningsrubriker:
- Vägen mot toppen
- Dina tankar skapar verkligheten
- Konsten att motivera sig själv och andra

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Vägen mot toppen

Robin Trygg blev våren 2017 vald till ”Årets manliga äventyrare” i Sverige. Hans inspirationsföreläsningar har snabbt blivit populära, mycket tack vare att Robin på ett personligt och ärligt sätt berättar om de utmaningar han ställts inför.

Robin Trygg är idag en av Sveriges mest meriterade äventyrare med en gedigen meritlista över lyckade bestigningar på de flesta kontinenter världen över.

Våren 2011 blev han den yngste svensk på Everest och idag är han den enda svensk att ha bestigit berget från både syd- och nordsidan. En expedition som höll på att kosta honom livet då en gigantisk jordbävning drabbade området 2015.

Vare sig det gäller bergsklättring, karriären, den personliga utvecklingen eller inom företagsvärlden så är verktygen för att lyckas med de mål du sätter upp väldigt lika varandra.

Alla har sitt eget Everest och vikten av att vara motiverad är av yttersta vikt. Med den här föreläsningen får du en riktig motivationskick och upptäcker snart att ingenting är omöjligt.

Robin har tidigare hållit föreläsningar för TV4, Expressen, Tele2, Swedbank, Älvsjömässan, Polismyndigheten m. fl.

Kontakta oss så berättar vi mer om Robin Trygg!

Utan tvekan en av de bästa föreläsningarna vi haft.

Tele2

Grym föreläsning!!!! Inte ett öga torrt och inspirerad till tusen!!!

Polismyndigheten

En rejäl tankeställare om vad som verkligen är viktigt. Det här kommer jag aldrig att glömma!

TV4

Det är otroligt hur mycket man orkar om man bara vill! Även riktigt bra jobb med att relatera dina upplevelser till ”det vanliga arbetslivet”.

Växjö universitet
Är föreläsaren tillgänglig?