Thomas Järvheden

Föreläser om: Humor, stress, livspussel

Thomas föreläsningsrubriker:
- Se humorn i vardagen!
- Livspussel eller livstetris?

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Se humorn i vardagen!

Thomas Järvheden har alltid haft en förmåga att se det roliga i nästan vad som helst. I sina inspirerande föreläsningar berättar han, medan åhörarna skrattar ända inifrån magen, om hur man kan göra för att se humorn i en vardaglig miljö.

Thomas Järvheden arbetar som både standupkomiker, musiker, konferencier och inspirationsföreläsare. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

Se humorn i vardagen!
Kan man se det roliga med en sur tisdagsförmiddag? Vi människor fokuserar ständigt på att förgylla “den där helgen” eller semestern. ”DÅ ska vi ha roligt!” Och för all del – det är väl dessa dagar man minns. Men livet består ju egentligen mest av vardag och slentrian. Med andra ord – Om man kan hitta guldkornen av humor i vardagen kan man plötsligt förgylla merparten av ens tid.

Vuxenkruxet – livspussel eller livstetris?
En skrattfylld inspirationsföreläsning – för alla vuxna, oavsett ålder, som tycker att livet känns lite kruxigt ibland. Igenkänningsskratten dånar i publiken när Thomas Järvheden sätter fingret på sitt eget och sin generations stora dilemma: vart tar all tid vägen?! Sett utifrån ser det faktiskt ganska roligt ut när vi springer i “Vuxenkruxets” eviga ekorrhjul.

Med varm humor, tonsatt på sitt eget vis, får Thomas oss att skratta åt våra egna eländen, men också att uppskatta det vi faktiskt har. En föreläsning hämtad från Thomas succéshow: Vuxenkruxet.

Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och inspirationsföreläsare.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om Thomas Järvheden!

På Stora Servicedagen 2016 fick Thomas det fantastiska värdet 4,83 av de 77 personer som lämnade in en utvärdering, vilket innebär hela 66 stycken 5:or! Detta för föreläsningen ”Se humorn i vardagen”.

Företagsuniversitetet AB
Är föreläsaren tillgänglig?